Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Ποιον δείχνει ως «υπεύθυνο» ο πρώην διευθυντής της Ασφάλειας

  Εξέφρασε την άποψή του κατηγορώντας τη μητέρα των παιδιών - Είπε πως μετά τον έρανο για την κηδεία των παιδιών ο πατέρας πήρε μοτοσικλέτα...

 







Εξέφρασε την άποψή του κατηγορώντας τη μητέρα των παιδιών - Είπε πως μετά τον έρανο για την κηδεία των παιδιών ο πατέρας πήρε μοτοσικλέτα – Δείτε βίντεο



Για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα μίλησε ο πρώην διευθυντής της Ασφάλειας Πατρών, δείχνοντας όπως ο ίδιος είπε, ως υπεύθυνη για τις απώλειες των τριών παιδιών την μητέρα τους.

Όπως είπε στο MEGA και στην εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο δεν υπάρχουν παθολογικά αίτια για τους θανάτους των τριών κοριτσιών και εκφράζοντας την προσωπική του άποψη τόνισε πως «αποκλειστική υπεύθυνη είναι η μητέρα των παιδιών».

Στην συνέχεια πρόσθεσε πως πρέπει «να ανοίξουν τα στόματα στη γειτονιά της 33χρονης μητέρας, και να μιλήσει και το γραφείο τελετών που ανέλαβε τις κηδείες των κοριτσιών». Ο κ. Ρουγκάλας ανέφερε πως έγινε έρανος από τους διανομείς της Πάτρας για να μαζευτούν τα χρήματα της κηδείας ενός εκ των παιδιών, καθώς η 33χρονη μητέρα τους είχε ευχαριστήσει δημόσια με ανάρτηση, ωστόσο, όπως ο ίδιος είπε, έναν μήνα αργότερα, ο πατέρας των κοριτσιών αγόρασε μοτοσικλέτα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.