Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αιγύπτιος καθηγητής διεθνών σχέσεων: Ο Πούτιν έπεσε σε παγίδα των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ…

Ο Δρ Ασράφ Σίνγκερ, καθηγητής διεθνών σχέσεων, δήλωσε ότι η απόφαση του Ρώσου Προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν να αναγνωρίσει τις δύο νέες δημοκ...









Ο Δρ Ασράφ Σίνγκερ, καθηγητής διεθνών σχέσεων, δήλωσε ότι η απόφαση του Ρώσου Προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν να αναγνωρίσει τις δύο νέες δημοκρατίες στην Ουκρανία, θα οδηγήσει σε σημαντικές οικονομικές κυρώσεις, μια παγίδα που έχουν στήσει η Αμερική και το ΝΑΤΟ εναντίον της Ρωσίας και οι κυρώσεις θα είναι τόσο οδυνηρές ώστε να καταπνίξουν τη Ρωσία.

Ο καθηγητής διεθνών σχέσεων διευκρίνισε σε τηλεφωνική συνέντευξή του στο πρόγραμμα «Τελευταία Λέξη» που παρουσίασε ο δημοσιογράφος Λάμις αλ Χαντίντι Lamis στο κανάλι «ON», ότι οι νέες αποφάσεις του Βλαντίμιρ Πούτιν δεν θεωρούνται κερδοφόρες για την Ευρώπη και θα οδηγήσουν σε σοβαρές οικονομικές κυρώσεις.

Ο Δρ Ασράφ Σίνγκερ επεσήμανε ότι οι ΗΠΑ και η Ευρώπη θα καταφύγουν σε άλλες χώρες όπως η Σαουδική Αραβία για την απόκτηση φυσικού αερίου και ενέργειας.

Το απόγευμα της Δευτέρας, ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν υπέγραψε δύο διατάγματα που αναγνωρίζουν την ανεξαρτησία των Λαϊκών Δημοκρατιών του Ντόνετσκ και του Λουγκάνσκ από την Ουκρανία.

Η τελετή υπογραφής των δύο εγγράφων πραγματοποιήθηκε στο Κρεμλίνο παρουσία των προέδρων των δημοκρατιών του Ντόνετσκ και του Λουγκάνσκ, γράφει το αιγυπτιακό δημοσίευμα.

youm7.com
--
The Hellenic Information Team

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.