Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θεσσαλονίκη: Πέθαναν αγκαλιασμένα τα αδέρφια που απανθρακώθηκαν στη φωτιά μαζί με τη μητέρα τους

Νέα στοιχεία για την τραγωδία στη Θεσσαλονίκη με τα δύο αδέρφια και τη μητέρα τους, να βρίσκουν φρικτό θάνατο, μετά τη φωτιά που εκδηλώθηκε...









Νέα στοιχεία για την τραγωδία στη Θεσσαλονίκη με τα δύο αδέρφια και τη μητέρα τους, να βρίσκουν φρικτό θάνατο, μετά τη φωτιά που εκδηλώθηκε στο σπίτι τους…

Οι νέες εικόνες «ντύνουν» την αδιανόητη τραγωδία στη Θεσσαλονίκη, με τα δύο αδέρφια να βρίσκουν μαρτυρικό θάνατο μαζί με τη μητέρα τους, στο σπίτι που έμεναν επί της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης. Μια οικογένεια θρηνεί, με τους κατοίκους της περιοχής να παραμένουν συγκλονισμένοι. Η φωτιά παγίδεψε μητέρα και παιδιά, με τον πατέρα να λείπει εκτός Θεσσαλονίκης, καθώς είναι επαγγελματίας οδηγός.

Οικείοι της οικογένειας κάνουν λόγο για ένα νέο ζευγάρι που ξεκινούσε τώρα τη ζωή του, αγόρασαν και ανακαίνισαν το καλοκαίρι το σπίτι τους και ζούσαν μια ήρεμη ζωή με τα δύο παιδιά τους. Στο σχολείο που φοιτούσαν τα δύο παιδάκια, 7 και 11 ετών βρίσκεται μάλιστα ψυχολόγος από το πρωί καθώς οι συμμαθητές τους, που έμαθαν τη θλιβερή είδηση, χρειάζονται ψυχολογική υποστήριξη.

Τα στοιχεία που αποκαλύπτονται προκαλούν συγκίνηση. Τα δύο αδερφάκια πέθαναν αγκαλιασμένα στο δωμάτιό τους, με τις σορούς τους να βρίσκονται λίγο αργότερα απανθρακωμένες από τους Πυροσβέστες που μπήκαν στο σπίτι. Απανθρακωμένη και η σορός της νεαρής μητέρας του, που εντοπίστηκε πίσω από την εξώπορτα. Η άτυχη γυναίκα προσπαθούσε μάταια να ανοίξει για να απεγκλωβιστεί η ίδια και τα παιδιά της.

Η φωτιά ξέσπασε περίπου στη 01.40 από σόμπα και γρήγορα επεκτάθηκε σε όλη την κατοικία. Η οροφή της μονοκατοικίας κατέρρευσε γρήγορα και ουσιαστικά εξανέμισε τις όποιες ελπίδες υπήρχαν να σωθούν οι άνθρωποι που ήταν μέσα. Εκείνα τα δραματικά λεπτά, κανένας δεν μπορούσε να τους βοηθήσει. Κάτοικοι της περιοχής ειδοποίησαν την Πυροσβεστική, αλλά όταν οι Πυροσβέστες έφτασαν στο σημείο ήταν αργά.

Υποβασταζόμενος από άλλους συγγενείς της κοπέλας, ο πατέρας της έφτασε στο σπίτι όπου έμελε να γίνει κολαστήριο για την κόρη και τα εγγόνια του. «Ήταν πολύ καλό κορίτσι η κόρη μου», δήλωσε με τρεμάμενη φωνή. «Ενημερώθηκα από έναν ξάδελφο της πρώην συζύγου μου και από μια γειτόνισσα. Επειδή ήμουν χωρισμένος είχα να δω τα παιδιά μου από το 2011. Δυστυχώς τα εγγόνια μου δεν τα έχω γνωρίσει ποτέ».

Ο ίδιος δήλωσε σε κλίμα οδύνης ότι εκείνος μεγάλωσε το παιδί του. «Έμαθα ότι πήρα φωτιά το σπίτι. Είμαι συγκλονισμένος. Είμαι και άνθρωπος με καρδιακά προβλήματα. Πήρα ηρεμιστικό για να έρθω. Το παιδί μου εγώ το μεγάλωσα. Εγώ το έλουζα και το σπούδασα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.