Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ - Σοβαρό επεισόδιο με Τούρκους ανάμεσα σε Χίο Σμύρνη... «Οι Έλληνες άνοιξαν πυρ»... Τραυματίας τούρκος ψαράς λένε οι τούρκοι...!!!!

Τουρκικό λιμενικό κατά Ελληνικού: «Το να ανοίγουν πυρ σε ανυπεράσπιστους ψαράδες από ελληνικά στοιχεία είναι απαράδεκτο, είναι έγκλημα κατά...









Τουρκικό λιμενικό κατά Ελληνικού: «Το να ανοίγουν πυρ σε ανυπεράσπιστους ψαράδες από ελληνικά στοιχεία είναι απαράδεκτο, είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας».

Νέες προκλήσεις των Τούρκων στο Αιγαίο με το Λιμενικό να πρωταγωνιστεί στο καινούριο επεισόδιο του σήριαλ μετά από εκείνο με τον ψαρά πριν λίγο καιρό.

Τουρκικά ΜΜΕ διατείνονται πως : Ελληνικά στοιχεία άνοιξαν πυρ εναντίον τουρκικού αλιευτικού σκάφους που ψάρευε στα ανοιχτά της συνοικίας Karaburun της Σμύρνης και της Χίου. Ενώ ένας ψαράς τραυματίστηκε από τα πυρά, στο σημείο έσπευσαν ομάδες της τουρκικής ακτοφυλακής.

Αναλυτικότερα οι Τούρκοι αναφέρουν:

Δύο τουρκικά αλιευτικά σκάφη, που ψάρευαν μεταξύ Χίου και Καραμπουρούν, δέχτηκαν πυρά από τα ελληνικά στοιχεία γύρω στις 19.15 χθες το βράδυ. Με την πληροφορία ότι από την πυρκαγιά τραυματίστηκε ψαράς στο πόδι, στο σημείο έσπευσαν άμεσα δύο σκάφη του Λιμενικού Σώματος μαζί με το ιατρικό κλιμάκιο του 112. Ενώ δεν μπόρεσαν να εντοπιστούν ελληνικά στοιχεία από τα σκάφη του Λιμενικού Σώματος που έφτασαν στο σημείο, την πρώτη περίθαλψη για τον Τούρκο ψαρά, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά από πυροβολισμό στο πόδι, έκανε η ομάδα έκτακτης ανάγκης του 112 στο σκάφος του Λιμενικού. . Στη συνέχεια ο τραυματίας ψαράς μεταφέρθηκε στο Κρατικό Νοσοκομείο Τσεσμέ.
.
ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ: Το Λιμενικό ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ... «Είσαι σε ελληνικά χωρικά ύδατα, φύγε»: Πώς έγινε το επεισόδιο με σκάφος του Λιμενικού και τουρκικό αλιευτικό στις Οινούσες
.
Ενώ η Εισαγγελία του Karaburun ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό, η Διοίκηση του Λιμενικού Σώματος ανέφερε σε ανακοίνωσή της: «Το να ανοίγουν πυρ σε ανυπεράσπιστους ψαράδες από ελληνικά στοιχεία είναι απαράδεκτο, είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.