Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κάρπαθος: «Υπάρχουν πολλοί νεκροί πίσω από την αυτοκτονία του πατέρα» – Οι σκέψεις για το βίντεο

  Ανάστατη η Κάρπαθος από την αυτοκτονία πατέρα που δεν άντεξε τα σεξιστικά σχόλια συγχωριανών για το βίντεο του γιου του. Τι ψάχνει η αστυ...

 







Ανάστατη η Κάρπαθος από την αυτοκτονία πατέρα που δεν άντεξε τα σεξιστικά σχόλια συγχωριανών για το βίντεο του γιου του. Τι ψάχνει η αστυνομία…

Η Κάρπαθος στο επίκεντρο μετά την αυτοκτονία του 59χρονου πατέρα. Ενός ανθρώπου που δέχτηκε άγριο bullying από συγχωριανούς του, στο καφενείο που πήγαινε. Αιτία η διαρροή ενός ροζ βίντεο, στο οποίο εμφανιζόταν ο γιος του, μαζί με έναν άλλο άντρα. Τα σεξιστικά σχόλια που άκουγε τον οδήγησαν στην απελπισία και στη συνέχεια στο θάνατο. Με ένα ολόκληρο νησί να παραμένει ανάστατο και τους αστυνομικούς να προσπαθούν να ανοίξουν στόματα που ξέρουν και για την ώρα παραμένουν κλειστά.

Η τραγική είδηση της αυτοκτονίας ενός μεσήλικα άνδρα έρχεται να συγκλονίσει το πανελλήνιο και να προβληματίσει για τον λόγο που ένας πατέρας και σύζυγος αναγκάστηκε να φτάσει στο απονενοημένο διάβημα. O άνδρας που ζούσε στην Κάρπαθο, δεν άντεξε τα πικρόχολα σχόλια και τον στιγματισμό της τοπικής κοινωνίας ύστερα από την δημοσιοποίηση ενός βίντεο με τον γιο του.

Στο εν λόγω βίντεο, παρουσιαζόταν ο γιος του αυτόχειρα σε ερωτικές περιπτύξεις με άλλον άνδρα. Το καφενείο του χωριού που σχολίαζε γελώντας και χρησιμοποιώντας σεξιστικά σχόλια, ώθησε τον άτυχο άνδρα στο να βάλει τέλος στη ζωή του. Η υπόθεση έλαβε μεγάλες διαστάσεις και γρήγορα κυκλοφόρησε στα γύρω νησιά, ενώ προανάκριση διενεργεί το οικείο Αστυνομικό Τμήμα.

Αναζητείται το άτομο που τράβηξε το επίμαχο βίντεο και οδήγησε τον 59χρονο στην αυτοκτονία. Όταν το εντοπίσουν θα φανεί και η σκοπιμότητα που έκρυβε η πράξη του, να δημοσιοποιήσει το βίντεο. Για την ώρα οι πληροφορίες στο νησί δίνουν και παίρνουν. Με κάποιους να μιλούν για γνωστό του γιου και άλλους για ένα άτομο που δεν είχε προσωπικές σχέσεις ούτε με τον νεαρό ούτε με την οικογένειά του.

«Σε αυτή την υπόθεση υπάρχουν πολλοί δολοφόνοι και πολλοί νεκροί. Το παιδί θα ζήσει με την ενοχή ότι έχει οδηγήσει τον πατέρα του στο θάνατο. Πώς μπορούμε να κρίνουμε χωρίς να γνωρίζουμε τις συνέπειες. Τους γονείς τους απασχολεί ο γιος τους να γίνει γιατρός ή δικηγόρος και αγνοούν τα υπόλοιπα. Έρχονται γονείς που μου εκφράζουν τον προβληματισμό τους επειδή είναι ομοφυλόφυλος ο γιος τους, και αντίστοιχα νέοι, που φοβούνται την αντίδραση των γονιών τους όταν τους πουν ότι είναι ομοφυλόφυλοι», υποστήριξε στο Mega η κλινική ψυχολόγος – ψυχοθεραπευτρια, Άννα Κανδαράκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.