Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κανείς δεν θα μας πιάσει στον ύπνο! Σε «συναγερμό» ο Έβρος, ο Στρατός «σφραγίζει» όλη την περιοχή με ΝΟΤΑΜ

Αναλυτές αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο η Τουρκία να αποτολμήσει θερμό επεισόδιο εκμεταλλευόμενη το γεγονός πως η προσοχή όλων είναι στραμμέν...








Αναλυτές αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο η Τουρκία να αποτολμήσει θερμό επεισόδιο εκμεταλλευόμενη το γεγονός πως η προσοχή όλων είναι στραμμένη στο Ουκρανικό.

Ο Πούτιν έχει ήδη ανοίξει την πόρτα του φρενοκομείου και την όρεξη της τουρκίας που καταδικάζει τις... επιχειρήσεις αλλά την εισβολή ακόμη δεν την είδε...

Στα επιτελεία μας επεξεργάζονται όλα τα σενάρια και για αυτό ίσως δεν είναι τυχαίο πως στον Έβρο για όλο τον Μάρτιο θα επικρατεί οργασμός εργασιών και ειδικά ασκήσεων.

Σύμφωνα με  πληροφορίες, το ΓΕΕΘΑ σε συνεργασία ως επί το πλείστων με το ΓΕΣ θα προχωρήσει σε μια σειρά ασκήσεων μικρής κλίμακας σχεδόν σε όλο το εύρος του νομού Έβρου και Ροδόπης. Μπορεί εκ πρώτης όψεως να δείχνει ως κάτι ασήμαντο ωστόσο πρόκειται ουσιαστικά για μια κατάσταση συναγερμού καθώς όλες οι μονάδες της περιοχής και όχι μόνο θα συμμετέχουν.

Είναι χαρακτηριστικό πως η Αθήνα έχει εκδώσει και σχετική ΝΟΤΑΜ και συγκεκριμένα την Α0525/22 με την οποία δεσμεύεται όλη η προαναφερθείσα περιοχή από την 1η Μαρτίου έως στις 28 Μαρτίου. 

Σύμφωνα με το υψόμετρο που αναφέρει η ΝΟΤΑΜ ο εναέριος χώρος σε αυτές τις δύο περιοχές θα είναι κλειστός τις ώρες που θα επιθυμούν τα επιτελεία μέχρι το ύψος των 10.000 ποδών δηλαδή περίπου τα 3.000 μέτρα, κάτι που καταδεικνύει πτήσεις κυρίως ελικοπτέρων.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.