Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Τι λέει άτομο από το περιβάλλον της μητέρας

Άτομο από το περιβάλλον της μητέρας στην Πάτρα, που έχασε και τα τρία παιδιά της σε διάστημα τριών ετών, μίλησε στην εκπομπή “Tlive” της Τα...







Άτομο από το περιβάλλον της μητέρας στην Πάτρα, που έχασε και τα τρία παιδιά της σε διάστημα τριών ετών, μίλησε στην εκπομπή “Tlive” της Τατιάνας Στεφανίδου για την 9χρονη Τζωρτζίνα, το κοριτσάκι που έφυγε τελευταίο από τη ζωή.

«Η Τζωρτζίνα ήταν υγιέστατη. Είχε κάποιο επεισόδιο σπασμού πέρσι τον Απρίλιο στον ύπνο της και οι γονείς την πήγαν στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο στην Πάτρα. Πιο πολύ από τον φόβο τους, επειδή η αδερφή της, η Ίριδα είχε φύγει από τη ζωή μπροστά στα μάτια της. Οι γιατροί αρχικώς είχαν πει ότι είναι ψυχολογικό. Όταν της έβγαζαν εισιτήριο, έκανε εμετό. Μας είπαν ότι αρχίζει γαστρεντερίτιδα και την κράτησαν για νοσηλεία.

Της έβαλαν ορό και μετά άρχισε να πέφτει το οξυγόνο της. Μας είπαν ότι έχει βρογχοπνευμονία. Είχε οξυγόνο 60 με μάσκα και έπαθε ανακοπή, χωρίς να ξέρουμε το γιατί. Αφού έπαθε ανακοπή και άργησε να οξυγονωθεί ο εγκέφαλος της, έπαθε την εγκεφαλική παράλυση και έμεινε τετραπληγική. Είχε 97% αναπηρία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αργότερα, οι έμπειροι γιατροί στο Ωνάσειο τοποθέτησαν απινιδωτή στην 9χρονη Τζωρτζίνα. «Όταν τοποθέτησε ο γιατρός τον απινιδωτή είπε “τη διασφαλίζω καρδιολογικά, αλλά αν παρουσιάσει πάλι πτώση όπως έπαθε την πρώτη ανακοπή, το παιδί θα χαθεί”. Όπως και έγινε», συνέχισε στο “Tlive” πηγή από το περιβάλλον της άτυχης μητέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.