Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πάτρα: «Ψάχνουν ντε και καλά για δολοφόνο» λέει η μητέρα των τριών νεκρών κοριτσιών

Η υπόθεση των τριών νεκρών κοριτσιών της οικογένειας στην Πάτρα έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και πολλά είναι τα ερωτήματα που ψάχνουν απά...









Η υπόθεση των τριών νεκρών κοριτσιών της οικογένειας στην Πάτρα έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και πολλά είναι τα ερωτήματα που ψάχνουν απάντηση. Χθες η ΕΛΑΣ εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή όσα αναφέρονται στα μέσα ενημέρωσης, τονίζοντας ότι οι ανακοινώσεις θα πραγματοποιηθούν όταν ολοκληρωθούν οι έρευνες.

Όπως είναι φυσιολογικό, η μητέρα παρακολουθεί τα πάντα σε σχέση με την υπόθεση. Σε δήλωσή της στο pelop.gr αναφέρει: «Γιατί είπε ότι στην περίπτωση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου έκαναν λάθη; Αφού τον συνέλαβαν τον Μπάμπη τελικά… Δεν ξέρω τι να πω; Ψάχνουν… ντε και καλά για δολοφόνο, όσοι γράφουν και σχολιάζουν».

Στην ανακοίνωσή της, η ΕΛΑΣ ανέφερε: «Η Ελληνική Αστυνομία με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό διερευνά την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα, ύστερα από παραγγελία του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών. Διευκρινίζεται ότι όσα αναφέρονται σε ΜΜΕ για την εξέλιξη των ερευνών δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ανακοινώσεις θα πραγματοποιηθούν όταν ολοκληρωθούν οι έρευνες».

Σημειώνεται πως ο δικηγόρος της οικογένειας Γιάννης Κόττας ανέφερε πως εστάλη μήνυμα με παραλήπτες τους γονείς από μία κυρία (το όνομα της οποίας γνωρίζουν οι συνήγοροι) και στο οποίο «καλεί κόσμο να μεταβούν έξω από το σπίτι της οικογένειας να βρουν τη μητέρα και να τη λιντσάρουν».

Αυτό δεν είναι το μοναδικό μήνυμα που δέχονται για την υπόθεση, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, καθώς φέρεται να λαμβάνει εκατοντάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.