Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κλιμάκιο του Πολεμικού Ναυτικού μεταβαίνει στη Γαλλία για τις Belh@rra ΗΝ

Πάνω στην πρώτη Belh@rra ΗΝ, που ήδη τα πρώτα ελάσματα χάλυβα έχουν κοπεί στο ναυπηγείο του Λοριάν, θα εστιάσουν την προσοχή τους, άμεσα, π...









Πάνω στην πρώτη Belh@rra ΗΝ, που ήδη τα πρώτα ελάσματα χάλυβα έχουν κοπεί στο ναυπηγείο του Λοριάν, θα εστιάσουν την προσοχή τους, άμεσα, περίπου δέκα έμπειρα στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, τεχνικό κλιμάκιο από τον στόλο και το ναυτικό Επιτελείο ετοιμάζει τις αποσκευές του ώστε να «στρατοπεδεύσει» στο Γαλλικό ναυπηγείο και να έχει πλήρη εικόνα για το «χτίσιμο» της Ελληνικής ψηφιακής φρεγάτας.

 Ξεκαθαρίζεται μάλιστα ότι αυτοί οι Αξιωματικοί δεν θα είναι απλοί παρατηρητές στην κατασκευή της νέας φρεγάτας, αλλά οι παρεμβάσεις τους- σύμφωνα με τις οδηγίες που θα λαμβάνουν από την Αθήνα– θα βοηθήσουν σημαντικά στην ολοκλήρωση του Ελληνικού απαιτητικού σχεδίου.

Βεβαίως το σχέδιο που έχουν εκπονήσει οι Γάλλοι είναι αυτό πάνω στο οποίο βασίζονται όλα τα νέα καράβια αλλά όπως και από την εποχή που η φρεγάτα ήταν στο πρόγραμμα του ηλεκτρονικού υπολογιστή, οι Ελληνικές παρεμβάσεις έφτασαν την FDI στη σημερινή της μορφή.

Οι ίδιες πηγές εξηγούν ότι την επομένη κιόλας της τελικής υπογραφής ανάμεσα στην Ελλάδα και την Γαλλία, η οποία προσδιορίζεται το αμέσως επόμενο διάστημα- το πολύ έως τον Μάρτιο- οι περίπου δέκα Έλληνες Αξιωματικοί, κυρίως μηχανικοί αλλά και μάχιμοι του Πολεμικού Ναυτικού, θα μετακινηθούν για όσο χρειάζεται στην παραλιακή περιοχή της Βρετάνης και θα δουλεύουν κομμάτι- κομμάτι για την καλύτερη πρόοδο της Ελληνικής φρεγάτας. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.