Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ανατροπή στη Μεσσήνη: Ο ένας γιος πήρε πάνω του τη δολοφονία του 73χρονου για να μην μπλέξει η γυναίκα του

Ανατροπή στη δολοφονία του 73χρονου που έγινε το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου στη Μεσσήνη. Ενώ αρχικά οι πληροφορίες ανέφεραν ότι πίσω από τη δο...









Ανατροπή στη δολοφονία του 73χρονου που έγινε το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου στη Μεσσήνη. Ενώ αρχικά οι πληροφορίες ανέφεραν ότι πίσω από τη δολοφονία ήταν ένας 68χρονος με τους δύο γιούς του και μάλιστα φέρονταν να έχουν ομολογήσει, στη συνέχεια προέκυψε ότι στον τόπο του εγκλήματος δεν ήταν παρών ο ένας γιος, αλλά η σύζυγός του, την οποία όλοι ήθελαν να προστατεύσουν, καθώς το ζευγάρι έχει 3 ανήλικα παιδιά αναφέρει το tharrosnews.gr.

Ο 73χρονος έφερε πολύ σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι με αποτέλεσμα να έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ωστόσο, ο θάνατός του οφείλεται σε στραγγαλισμό.

Οι τρεις συλληφθέντες πήγαν μαζί με τον 73χρονο στο αγρόκτημα ιδιοκτησίας του τελευταίου για εργασίες. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία ακολούθησε διαπληκτισμός μεταξύ των συλληφθέντων και του 73χρονου, κυρίως για οικονομικές διαφορές. Στην συνέχεια οι συλληφθέντες φέρονται να κτύπησαν τον άνδρα με μεταλλικό αντικείμενο στο κεφάλι, ενώ ο 39χρονος φέρεται να τον στραγγάλισε, με αποτέλεσμα να επέλθει ο θάνατος του ηλικιωμένου.

Στη συνέχεια οι συλληφθέντες φέρονται να αφαίρεσαν γεωργικά εργαλεία, μεταλλική σκάλα, κινητά τηλέφωνα και χρήματα, που ανήκαν στο θύμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.