Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δολοφονία Άλκη - Δικηγόρος 23χρονου Αλβανού: Ο «μεγάλος» (ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ) δεν έχει σχέση με το επεισόδιο

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο "ΜΕΓΑΛΟΣ" ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ (ΑΛΛΑ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΠΙΣΟΔΕΙΟ) ΝΑ ΠΕΙ "Ε...







ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο "ΜΕΓΑΛΟΣ" ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ (ΑΛΛΑ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΠΙΣΟΔΕΙΟ) ΝΑ ΠΕΙ "ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ"; ΜΗΠΩς ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΟΥΗΞΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ;;;

Ο Θεόδωρος Σιμόπουλος, δικηγόρος του 23χρονου Αλβανού που είχε συλληφθεί πρώτος για την υπόθεση της δολοφονία του Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη, μίλησε για την αυριανή διαδικασία αναγνώρισης των κατηγορουμένων από τους τέσσερις φίλους του Άλκη, με σκοπό να γίνει πιο σαφής ο συμμετοχικός τους ρόλος.

Ο ίδιος σημείωσε πως η διαδικασία θα γίνει αφού ολοκληρωθούν οι απολογίες των κατηγορούμενων σήμερα, ενώ τόνισε ότι - όπως είναι σε θέση να γνωρίζει - η ανακρίτρια έχει ζητήσει την επίσπευση της διαδικασίας για την ιατροδικαστική έκθεση καθώς και της ανάλυσης DNA των δραστών.

Ο κ. Σιμόπουλος πρόσθεσε πως ο εντολέας του παραμένει στα κρατητήρια ενώ στη συνέχεια θα οδηγηθεί στις φυλακές Διαβατών. «Η θέση του είναι κρυστάλλινη. Βρισκόταν στον χώρο αλλά δεν είδε εμπλοκή στον πυρήνα του επεισοδίου», είπε μιλώντας στο voria.gr.

Ερωτώμενος για τον «μεγάλο» στον οποίο έκανε αναφορά ο εντολέας του, ο κ. Σιμόπουλος επισήμανε πως το πρόσωπο αυτό δεν έχει σχέση με το επεισόδιο.

«Είναι το πρόσωπο που μετά τη λήξη του επεισοδίου τον μετέφερε στο αυτοκίνητο που είχε παρκάρει στην περιοχή της Τούμπας. Είναι στο χέρι της ανακρίτριας αν θα κληθεί να καταθέσει», είπε ο κ. Σιμόπουλος.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.