Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέο παραλήρημα Μπαχτσελί: Να μην βασίζονται στα Rafale οι Έλληνες - Ξέρουμε πώς να υπογράψουμε με αίμα άλλη μια νίκη

«Η κούρσα εξοπλισμών της Ελλάδας, η παραβίαση του νόμου στο Αιγαίο και η εισβολή σε θαλάσσιες περιοχές της δικής μας δικαιοδοσίας είναι αχ...







«Η κούρσα εξοπλισμών της Ελλάδας, η παραβίαση του νόμου στο Αιγαίο και η εισβολή σε θαλάσσιες περιοχές της δικής μας δικαιοδοσίας είναι αχώνευτο ζήτημα», ανέφερε, αντιστρέφοντας την πραγματικότητα, ο Μπαχτεσλί

Την ώρα που η Τουρκία βυθίζεται όλο και περισσότερο στην οικονομική κρίση, η ηγεσία της χώρας, κλιμακώνει την εμπρηστική ρητορική, με στόχο και τον αποπροσανατολισμό της τουρκικής κοινής γνώμης.

Την σκυτάλη πήρε ο κυβερνητικός εταίρος του Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, πρόεδρος του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης, ο οποίος μιλώντας σήμερα Τρίτη, σε βουλευτές και στελέχη του κόμματός του, επιδόθηκε σε ένα νέο παραλήρημα με πολεμικές ιαχές κατά της Ελλάδας.

Καταδεικνύοντας την ενόχληση της τουρκικής ηγεσίας για την εξοπλιστική αναβάθμιση της χώρας μας, ο Μπαχτσελί αναφέρθηκε στα γαλλικά rafale για να πει ότι κανείς δεν επιτρέπεται να κάνει «επίδειξη δύναμης» στην Τουρκία, η οποία ξέρει πολύ καλά πώς να υπογράψει άλλη μία νίκη με αίμα.


Το Αιγαίο, τα Rafale και η αιματοβαμμένη νίκη

«Η κούρσα εξοπλισμών της Ελλάδας, η παραβίαση του νόμου στο Αιγαίο και η εισβολή σε θαλάσσιες περιοχές της δικής μας δικαιοδοσίας είναι αχώνευτο ζήτημα», ανέφερε, αντιστρέφοντας την πραγματικότητα, ο Μπαχτεσλί.

Σύμφωνα με την τουρκική ιστοσελίδα, sabah.com.tr, ο εταίρος του Ερντογάν, αναφερόμενος στην Ελλάδα υποστήριξε επίσης: «Το κράτος που αγκαλιάζει το PKK και το FETO (την οργάνωση του Γκιουλέν) πρέπει να σταματήσει αμέσως να δοκιμάζει την υπομονή μας. Το τέλος όσων υποδαυλίζουν τις διαμάχες στο Αιγαίο είναι η απογοήτευση. Το τέλος των σκληρών τους φιλοδοξιών είναι η ήττα», είπε.

Και πρόσθεσε: «Δεν πρέπει να βασίζονται πολύ στα πολεμικά αεροσκάφη που αγόρασαν από τη Γαλλία. Κανείς δεν πρέπει να μας κάνει επίδειξη δύναμης. Το Αιγαίο ή θα είναι θάλασσα ειρήνης ή το τουρκικό έθνος ξέρει πώς να υπογράψει άλλη μια νίκη με το αίμα και την ψυχή του. Η Ελλάδα πρέπει να επιστρέψει στο δίκαιο της καλής γειτονίας όσο υπάρχει ακόμη χρόνος…».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.