Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τουρκία με λερωμένα σώβρακα: Οι Έλληνες με Rafale και Meteor μαζί με το AESA δυστυχώς για εμάς δυναμώνουν

Ο Αμπντουλάχ Μπέτσι είναι Τούρκος αναλυτής και από την ανάλυση του οποίου δεν μπορούσαν να λείπουν τα νέα όπλα της ελληνικής Πολεμικής Αερο...







Ο Αμπντουλάχ Μπέτσι είναι Τούρκος αναλυτής και από την ανάλυση του οποίου δεν μπορούσαν να λείπουν τα νέα όπλα της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας.

Σύμφωνα με τον Μπέτσι, δυστυχώς για την Τουρκία, όπως αναφέρει, η ελληνική Πολεμική Αεροπορία, με τα Rafale και τους Meteor, καθώς και με τα ραντάρ AESA των νέων γαλλικών μαχητικων της Ελλάδας, «δυναμώνει».

«Αναμφίβολα ο συνδυασμός Rafale και Meteor με ραντάρ AESA σημαίνει σοβαρή ενίσχυση δυνάμεων για την Ελλάδα», τονίζει.

Επίσης, υπάρουν και οι πύραυλοι Scalp-EG των Rafale καθώς και η σουίτα Spectra EH», συμπληρώνει.


«Πέραν αυτού, με τον εκσυγχρονισμό των F-16 Viper, η ελληνική Πολεμική Αεροπορία θα αποκτήσει μεγάλη δύναμη σε σχέση με την τρέχουσα κατάστασή της», υπογραμμίζει ο Αμπντουλάχ Μπέτσι.

Το Spectra είναι μία αμυντική σουίτα που έχει αναπτυχθεί από την Thales σε συνεργασία με την MBDA και χρησιμοποιεί έξυπνη τεχνολογία για την συγχώνευση δεδομένων από πολυφασματικούς αισθητήρες.

Το Spectra συγκρίνει τις απειλές που αντιλαμβάνεται και ενημερώσει με νέες πληροφορίες την βιβλιοθήκη απειλών που διαθέτει.

Μάλιστα, όπως έγραφε το Sportime από τον Οκτώβριο του 2020, τα δεδομένα του Spectra μπορούν να μεταφερθούν μετά την επιστροφή του αεροσκάφους στη βάση σε υπολογιστές, για πιο λεπτομερή ανάλυση στο επίγειο κέντρο υποστήριξης.

Με αυτόν τον τρόπο οι βασικές βιβλιοθήκες απειλών που διαθέτουν τα Rafale μπορούν να ενημερώνονται συνεχώς και να χρησιμοποιούνται τα συγκεκριμένα δεδομένα σε επόμενες αποστολές.

Το SPECTRA είναι «επιθετικό» ραντάρ το οποίο επιτήθεται στα ραντάρ του αντιπάλου και τα μπερδεύει.

Την ίδια ώρα, οι Τούρκοι θεωρούν πως το μεγαλύτερο πρόβλημα που θα αντιμετωπίσουν, αναφορικά με τα ελληνικά Rafale, είναι οι γαλλικοί πύραλοι Scalp-EG, με εμβέλεια στόχου τα 350 χλμ..

Οι πύραυλοι αυτοί έχουν απόκλιση μόλις ενός μέτρου με αποτέλεσμα να είναι τρομερά αποτελεσματικοί, τονίζουν οι Τούρκοι.

Σύμφωνα με το τουρκικό trmilitarynews.com, η δυνατότητα της Ελλάδας να καταστρέφει επίγειους στόχους σε εύρος 350 χλμ δεν πρέπει να αγνοηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.