Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Βράζει» ο Ερντογάν με την παρουσία του θηριώδους αεροπλανοφόρου «Harry S. Truman» στη Σούδα

Δέος αισθάνεται όποιος βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στον κόλπο της Σούδας στην Κρήτη. Κι αυτό καθώς από το πρωί της Πέμπτης (30/12) φιγουρ...







Δέος αισθάνεται όποιος βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στον κόλπο της Σούδας στην Κρήτη. Κι αυτό καθώς από το πρωί της Πέμπτης (30/12) φιγουράρει το αμερικανικό αεροπλανοφόρο «Harry S. Truman»!

Σύμφωνα με την σελίδα «Zarpa News» το θηριώδες «πλωτό στρατόπεδο» κουβαλά πλήρωμα περίπου 5.000 στρατιωτικών! Μάλιστα οι επιβαίνοντες θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν την πόλη και ουσιαστικά θα κάνουν Πρωτοχρονιά στην χώρα μας.

Να αναφέρουμε ότι το αεροπλανοφόρο «Harry S. Truman» έχει μήκος 333 μέτρων, ενώ μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 90 μαχητικά αεροσκάφη ταυτόχρονα. Να σημειώσουμε ότι επισκέπτεται συχνά την Κρήτη για ανεφοδιασμό και στρατιωτικές ασκήσεις με τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Η παρουσία του αυτή την εποχή στην χώρα μας είναι ιδιαίτερα συμβολική καθώς έχουμε την αμερικανική γεώτρηση σε εξέλιξη στα Νότια της Κύπρου.

Το γιγαντιαίο αεροπλανοφόρο είναι προγραμματισμένο να αποπλεύσει από τα Χανιά στις 3 Ιανουαρίου.

Ελληνοτουρκικά: Γιατί «τρελαίνεται» ο Ερντογάν»

Η είδηση αυτή όπως αναμενόταν προκάλεσε την οργή της Τουρκίας και προσωπικά του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Κι αυτό καθώς την ώρα που η Ελλάδα ενισχύει όλο και περισσότερο τις σχέσεις της με τις ΗΠΑ, η Τουρκία τα έχει κάνει… μαντάρα.

Ειδικά στο θέμα των εξοπλιστικών με το οριστικό «όχι» των Αμερικανών στους Τούρκους για τα F-35 και τους S-400 της Ρωσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.