Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η Τουρκία εκπαιδεύει αλεξιπτωτιστές του Αζερμπαϊτζάν Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου BlogThis! Μοιραστείτε το στο Twitter Μοιραστείτε το στο Facebook Κοινοποίηση στο Pinterest και... η Ρωσία στηρίζει τις προσπάθειες της Τουρκίας να κατευνάσει την Ουκρανία

Αλεξιπτωτιστές του στρατού του Αζερμπαϊτζάν συμμετέχουν σε ασκήσεις εκπαίδευσης στην Τουρκία. Αυτό ανακοίνωσε σήμερα, 19 Ιανουαρίου, η υπηρ...








Αλεξιπτωτιστές του στρατού του Αζερμπαϊτζάν συμμετέχουν σε ασκήσεις εκπαίδευσης στην Τουρκία. Αυτό ανακοίνωσε σήμερα, 19 Ιανουαρίου, η υπηρεσία Τύπου του Υπουργείου Άμυνας της Τουρκίας.

Εκπαιδευτικές ασκήσεις με ρίψεις αλεξιπτωτιστών πραγματοποιήθηκαν στην επαρχία της Τουρκίας, Καισάρεια, στο κεντρικό τμήμα της χώρας.

Άλλες λεπτομέρειες των ασκήσεων δεν δίνονται.

Μετά τον πόλεμο στο Καραμπάχ, το Αζερμπαϊτζάν και η Τουρκία πραγματοποίησαν περισσότερες από δέκα κοινές ασκήσεις το φθινόπωρο του 2020, μεταξύ αυτών και στο έδαφος των κατακτημένων εδαφών, ο έλεγχος των οποίων, μετά τα αποτελέσματα των εχθροπραξιών 44 ημερών τον Σεπτέμβριο-Νοέμβριο του 2020, πέρασε στο Μπακού.

Η Ρωσία στηρίζει τις προσπάθειες της Τουρκίας να κατευνάσει την Ουκρανία




Ο γραμματέας Τύπου του Προέδρου της Ρωσίας Ντμίτρι Πεσκόφ σχολίασε την πιθανή μεσολάβηση της Τουρκίας μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, όπως αναφέρει σήμερα το TASS.

«Φυσικά, χαιρετίζουμε τις προσπάθειες οποιασδήποτε χώρας μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση της κατάστασης στην Ουκρανία. Οι κύριες διαφωνίες μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας συνδέονται ακριβώς με την αναστολή της διαδικασίας εφαρμογής των συμφωνιών του Μινσκ από την πλευρά του Κιέβου. Εάν οι Τούρκοι εταίροι μας μπορούν να επηρεάσουν τους Ουκρανούς και να τους ενθαρρύνουν να εκπληρώσουν τις συμφωνίες και τις υποχρεώσεις που έχουν αναλάβει νωρίτερα, αυτό δεν μπορεί παρά να είναι ευπρόσδεκτο… Το μέρος όπου θα γίνουν κάποιες επαφές είναι δευτερεύον. Το κύριο πράγμα είναι τελικά να επηρεάσουμε την Ουκρανία».

Σημειώνεται ότι ο εκπρόσωπος της τουρκικής προεδρίας Ιμπραήμ Καλίν δήλωσε ότι ο Τούρκος ηγέτης κάλεσε τους προέδρους της Ρωσίας και της Ουκρανίας να πραγματοποιήσουν συνομιλίες στην Τουρκία.

Eurasia Daily
--


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.