Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Το παρασκήνιο πίσω από τη γνωριμία του με την Καρολάιν και τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε γνωρίσει την Καρολάιν Κράουτς αλλά και τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στην Αλόννησο, καθώς το σπίτι του είναι σε α...







Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε γνωρίσει την Καρολάιν Κράουτς αλλά και τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στην Αλόννησο, καθώς το σπίτι του είναι σε απόσταση 200-300 μέτρων από αυτό της δολοφονημένης 20χρονης κοπέλας.

Όπως αποκαλύφθηκε από την τηλεόραση του ΑΝΤ1, δεν υπήρχε κάτι μεμπτό στη γνωριμία του Στάθη Παναγιωτόπουλου με την Καρολάιν και τον δολοφόνο της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ωστόσο πρόκειται περί σύμπτωσης, καθώς πρόκειται για πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν στην ελληνική επικαιρότητα και συγκλόνισαν την κοινή γνώμη.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος γνώριζε την Καρολάιν από μικρό παιδί και στο παρακάτω βίντεο προβάλλονται και πλάνα από μια παράσταση που είχε παίξει η ίδια, όταν ήταν 15 χρονών. Ένα χρόνο δηλαδή, πριν γνωρίσει τον πιλότο και μάλιστα «είχε ζητήσει συμβουλές από τον Παναγιωτόπουλο», καθώς ήθελε να γίνει ηθοποιός.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχαν μια κοινή αγάπη για τις καταδύσεις ενώ έγινε γνωστό πως έκαναν παρέα και οι τρεις μαζί. Ακόμη, ο πρώην συμπαρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα είχε κάνει και βόλτα με ελικόπτερο που πιλόταρε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.