Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ελληνίδες σκιέρ βρέθηκαν θετικές στον κορωνοϊό και έχουν εγκλωβιστεί στις αυστριακές Άλπεις - Τι λένε για την περιπέτειά τους

Κάθε γωνιά του πλανήτη χτυπά ο «τυφώνας» Omicron, ξεσηκώνοντας κύμα μολύνσεων. Σε ένα κλίμα παγκόσμιου υγειονομικού συναγερμού, λόγω της ε...







Κάθε γωνιά του πλανήτη χτυπά ο «τυφώνας» Omicron, ξεσηκώνοντας κύμα μολύνσεων. Σε ένα κλίμα παγκόσμιου υγειονομικού συναγερμού, λόγω της επιβάρυνσης των επιδημιολογικών δεικτών, και θέσπισης έκτακτων μέτρων για την αναχαίτιση της μεταδοτικής νέας παραλλαγής, τα δημοφιλή χειμερινά θέρετρα βρίσκονται στη σκιά του νέου στελέχους. 

Αποδεδειγμένα στροβιλίζεται και πάνω από τις αυστριακές Άλπεις. «Το ψυχικό και οικονομικό κόστος είναι μεγάλο» ομολογούν οι Ελληνίδες αθλήτριες του σκι που εγκλωβίστηκαν στο δημοφιλές Κιτζμπούχελ επειδή διαγνώστηκαν με κορωνοϊό.

Η έξαρση του ιού, λόγω της συγκέντρωσης πλήθους τουριστών στην περιοχή, δεν άφησε ανεπηρέαστες και τις νεαρές γυναίκες, που είχαν ταξιδέψει στο Κιτζμπούχελ για να λάβουν μέρος σε επταήμερο χριστουγεννιάτικο camp. Σκόπευαν να επιστρέψουν στην Ελλαδα την Πρωτοχρονιά, όμως -όπως λένε σε βίντεο που κυκλοφορούν από το protothema.gr- όλα ανατράπηκαν και τελικά δεν κατάφεραν να βρεθούν κοντά στους δικούς τους τις γιορτές επειδή προσβλήθηκαν από τη νόσο Covid-19.

Με κορωνοϊό διαγνώστηκαν ειδικότερα τέσσερις αθλήτριες, η μια εκ των οποίων μέλος της εθνικής ομάδας. Προσβλήθηκαν ακόμη και δυο προπονητές που τις συνόδευαν.

Στο βίντεο, στο οποίο αποκαλύπτουν την περιπέτειά τους, δεν κρύβουν το άγχος για την επιστροφή ενώ διακρίνεται κι η απογοήτευσή τους που από τη μια στιγμή στην άλλη αναβλήθηκαν τα πλάνα των γιορτών.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.