Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΠΡΑΒΟ στην Κυπριακή Αστυνομία! Πυροβόλησαν και σκότωσαν Ιρανό που με τσεκούρι και σκεπάρνι απειλούσε ένα ολόκληρο χωρίο!

Γύρω στις 3.30 χθες το απόγευμα λήφθηκε πληροφορία από πολίτη κάτοικο του χωριού Απαισιάς, που αφορούσε συγκεκριμένο πρόσωπο το οποίο προκά...









Γύρω στις 3.30 χθες το απόγευμα λήφθηκε πληροφορία από πολίτη κάτοικο του χωριού Απαισιάς, που αφορούσε συγκεκριμένο πρόσωπο το οποίο προκάλεσε κακόβουλη ζημιά στο αυτοκίνητο του παραπονούμενου. 

Επίσης, κατά τον ίδιο χρόνο ακολούθησαν καταγγελίες από άλλους κατοίκους του εν λόγω χωριού, που αφορούσαν το συγκεκριμένο πρόσωπο, ότι περιφερόταν σε έξαλλη κατάσταση εντός του χωριού κρατώντας στα χέρια του σκεπάρνι και τσεκούρι και προκαλούσε ανησυχία.

Τρία μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Λάνιας μετέβησαν στο χωριό όπου εντόπισαν το συγκεκριμένο πρόσωπο να βρίσκεται στην είσοδο της οικίας του κρατώντας στα χέρια του σκεπάρνι και τσεκούρι και να βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση.

Ένα από τα μέλη της Αστυνομίας προσέγγισε το εν λόγω πρόσωπο και προσπάθησε να του μιλήσει και να το καθησυχάσει. Το πιο πάνω πρόσωπο, κρατώντας ακόμα στα χέρια του το σκεπάρνι και το τσεκούρι, κινήθηκε απειλητικά προς τον αστυνομικό φωνάζοντας ότι θα τον σκοτώσει.

Το μέλος της Αστυνομίας έριξε προειδοποιητικό πυροβολισμό στον αέρα, αλλά το εν λόγω πρόσωπο επιτέθηκε εναντίον του και τον κτύπησε στην ωμοπλάτη και το πρόσωπο με το τσεκούρι. Αμέσως κινήθηκε ξανά εναντίον του αστυνομικού υψώνοντας απειλητικά τα δύο επιθετικά όπλα, οπότε το δεύτερο μέλος της Αστυνομίας που βρισκόταν στο χώρο πυροβόλησε το εν λόγω πρόσωπο στο πόδι. Ταυτόχρονα το μέλος το οποίο δέχθηκε την επίθεση, πυροβόλησε επίσης εναντίον του πιο πάνω προσώπου.


Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για τον 39χρονο Abolfazi Ziaei, από το Ιράν, κάτοικος του εν λόγω χωριού.

Το μέλος της Αστυνομίας μεταφέρθηκε από πολίτες στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει βαθύ θλαστικό τραύμα στη μύτη, θλαστικό τραύμα στο μέτωπο και θλαστικό τραύμα στον ώμο. Έγινε συρραφή των τραυμάτων του και ακολούθως αφού του παραχωρήθηκε άδεια ασθενείας για 9 ημέρες, πήρε εξιτήριο.

Ο 39χρονος μεταφέρθηκε επίσης στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού με ασθενοφόρο όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε διαμπερές τραύμα στον αριστερό μηρό και τραύμα στο δεξιό μηρό. Κατά το χρόνο που του τύχαινε των πρώτων βοηθειών για να εισαχθεί στο χειρουργείο, υπέστη ανακοπή καρδίας. Το νοσηλευτικό προσωπικό τον επανάφερε αλλά στη συνέχεια και συγκεκριμένα γύρω στις 9 απεβίωσε.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Σημειώνεται πως για την υπόθεση ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας διόρισε ποινικό ανακριτή.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.