Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κι έρχονται κα χειρότερα.... Ένα στα πέντε φάρμακα δυσεύρετο πια στην Άγκυρα

Ο Τανέρ Ερτζανλί-πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φαρμακοποιών Άγκυρας δήλωσε ότι υπάρχει πρόβλημα με τα φάρμακα και τα αντιβιοτικά για τη γρίπη ...







Ο Τανέρ Ερτζανλί-πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φαρμακοποιών Άγκυρας δήλωσε ότι υπάρχει πρόβλημα με τα φάρμακα και τα αντιβιοτικά για τη γρίπη και ότι δεν υπάρχει αρκετή παραγωγή πρώτων υλών. Ο Ερτζανλί είπε ότι “Πριν από την πανδημία 4% από τα φάρμακα δεν μπορούσαν να βρεθούν, ενώ τώρα δεν μπορούν να βρεθούν 22 στα 100.”

Σύμφωνα με την είδηση του Τζεμ Γιλντιρίμ από την εφημερίδα Σοζτζού, ο πρόεδρος του επιμελητηρίου φαρμακοποιών Άγκυρας δήλωσε ότι υπάρχει πρόβλημα με τα φάρμακα και τα αντιβιοτικά για τη γρίπη και ότι δεν υπήρχε αρκετή παραγωγή πρώτων υλών. Στη δήλωσή του ανέφερε πως “Βιώνουμε έλλειψη αντιγριπικών φαρμάκων, αντιικών φαρμάκων, παιδικών σιροπιών, αντιβιοτικών, προϊόντων διαβήτη και εισαγόμενων φαρμάκων, εγώ υπάρχει πρόβλημα αποθεμάτων στις φαρμακαποθήκες. Πριν από την πανδημία δεν μπορούσαν να βρεθούν 4 στα 100 φάρμακα ενώ τώρα δεν μπορούν να βρεθούν 22 στα 100 φάρμακα”.

https://tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.