Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θεοφάνεια - Φλόριντα: Για πρώτη φορά θα ριχτεί ο Τίμιος Σταυρός στα νερά του Ατλαντικού

Την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου γιορτάζονται τα Άγια Θεοφάνεια. Το έθιμο της ρίψης του Τιμίου Σταυρού θα πραγματοποιηθεί και στον Ατλαντικό για πρώ...







Την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου γιορτάζονται τα Άγια Θεοφάνεια. Το έθιμο της ρίψης του Τιμίου Σταυρού θα πραγματοποιηθεί και στον Ατλαντικό για πρώτη φορά στα χρονικά.

Τον Τίμιο Σταυρό θα ρίξουν στα νερά του Ωκεανού ανήμερα τα Θεοφάνεια οι ομογενείς της πόλης του Αγίου Αυγουστίνου στη Φλόριντα των
ΗΠΑ.

Η ιδέα ήταν πρόταση του π. Μάξιμου Πολίτη, εφημέριου της ελληνορθόδοξης Κοινότητας της Αγίας Τριάδος, HolyTrinityGreek Orthodox Church στην πόλη του Αγίου Αυγουστίνου της Φλόριντα και είχε άμεση ανταπόκριση και έγκριση από το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο και ενθουσιώδη υποδοχή από τα μέλη και τους φίλους της κοινότητας.



To St Augustine είναι η παλαιότερη πόλη των ΗΠΑ. Έχει περίπου 15.000 κατοίκους πληθυσμό, ο οποίος παρουσιάζει μια έντονα αυξητική τάση.
Η ηρεμία της ζωής και η ομορφιά της φύσης προσελκύουν ανθρώπους που αγαπούν αυτή τη ζωή.


Η πόλη του Αγίου Αυγουστίνου στη Φλόριντα διαρκώς επεκτείνεται και οι τοπικές Αρχές δημιουργούν τις κατάλληλες υποδομές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.