Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Εμβολιάστηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς – Οι τελευταίες πληροφορίες

Στην Αυστραλία βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς για την συμμετοχή του στο Australian Open. Κι ενώ το… σίριαλ με τον Νόβακ Τζόκοβιτς στην Αυστ...





Στην Αυστραλία βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς για την συμμετοχή του στο Australian Open.

Κι ενώ το… σίριαλ με τον Νόβακ Τζόκοβιτς στην Αυστραλία συνεχίζεται, μέσα από την ΕΡΤ έγινε γνωστό πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει εμβολιαστεί.

Στο μεγάλο αυτό τουρνουά δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο όσοι αθλητές είναι εμβολιασμένοι, με τα τέσσερα κύρια εμβόλια (Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Johnson&Johnson), καθώς ακόμα και το ρωσικό δεν πήρε έγκριση από την κυβέρνηση της Αυστραλίας.

“Οι κανόνες είναι κανόνες και θεσπίζονται για κάποιο σκοπό. Επομένως, εάν κάποιοι παίκτες αποφασίσουν να μην τους ακολουθήσουν, είναι επιλογή τους. Δεν θα έλεγα ότι είναι σωστό ή λάθος εδώ. Ακολούθησα ό,τι ήταν απαραίτητο για να είμαι Αυστραλία” είχε αναφέρει ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας.

Δημοσιογράφος από την Μελβούρνη της Αυστραλίας, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στην ΕΡΤ σχετικά με την υπόθεση το ανεμβολίαστου Νόβακ Τζόκοβιτς, αποκάλυψε πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε το εμβόλιο της Johnson & Johnson.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.