Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέα Παράνοια Ακάρ : «Οι εξοπλισμοί της Ελλάδας καταστρέφουν τις σχέσεις των δύο χωρών !!!»

Σε δηλώσεις που έκανε στην εφημερίδα Μιλλιέτ, ο υπουργός Αμύνης Ακάρ, είπε τα εξής : ¨Οι εξοπλιστικές προσπάθειες της Ελλάδας είναι άκρως κ...Σε δηλώσεις που έκανε στην εφημερίδα Μιλλιέτ, ο υπουργός Αμύνης Ακάρ, είπε τα εξής :

¨Οι εξοπλιστικές προσπάθειες της Ελλάδας είναι άκρως καταστροφικές για τις σχέσεις μεταξύ των δύο συμμάχων, ενώ γίνονται με προκλητική λογική και προσέγγιση. Βλάπτουν πολύ τις μεταξύ μας σχέσεις. Από την άλλη είναι γνωστή η οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η γειτονική μας Ελλάδα. Αυτές οι δραστηριότητες επιδρούν αρνητικά στην καθημερινή ζωή του λαού εκεί πέρα. Πιστεύουν ότι αγοράζοντας 6 μεταχειρισμένα αεροσκάφη κέρδισαν κάτι. 

Τα όπλα που αγοράζουν για μία κανονική άμυνα είναι υπερβολικά ενώ για την Τουρκία είναι πολύ λίγα. Συνεχίζουν να βαδίζουν πάνω σε αξιώσεις οι οποίες ξεπερνάνε το μπόι τους. Και αυτά γίνονται σε βάρος της ευημερίας του ελληνικού λαού. Κινούνται με υποδαύλιση από κάποιες χώρες και κάνουν λάθη. Γιατί ; Για τους σκοπούς, τον ενθουσιασμό και τα καπρίτσια κάποιων πολιτικών. Κάνουν έωλες δηλώσεις που αποσκοπούν στην δική τους εσωτερική κοινή γνώμη. 

Με αναληθείς δηλώσεις και ενέργειες που στρέφονται προς την εσωτερική πολιτική κλιμακώνουν την ένταση. Βλέπουμε το πόσο επιβλαβή είναι αυτά. Αυτό (εννοεί τις απόψεις της Τουρκίας) το συμμερίζονται και κάποια ελληνικά ΜΜΕ, ακαδημαϊκοί, απόστρατοι, διπλωμάτες και ορισμένοι πολιτικοί και ΜΚΟ. Ελπίδα μας είναι να επικρατήσει η κοινή λογική. Εμείς δεν κάνουμε επεκτατικές δράσεις και ομιλίες που αυξάνουν την ένταση. Είναι εντελώς παράλογο να μας κατηγορούν ότι είμαστε επιθετικοί και επεκτατικοί. Εδώ “Ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα”, Η Ελλάδα από το 1832 τριπλασιάστηκε. Αυτή την στιγμή τα νησιά είναι σε απόσταση ήχου, ποιος είναι λοιπόν ο επεκτατικός ;

Κατά παράβαση όλων των συνθηκών με πρώτη τη συνθήκη της Λωζάνης εξόπλισαν το νησιά. Και τώρα μιλάνε για 12 μίλια. Μπορεί αυτό να γίνει αποδεκτό; Η Βουλή το 1995 έδωσε την ευθύνη προς την κυβέρνηση να πάρει κάθε είδους μέτρα συμπεριλαμβανομένων και στρατιωτικών. Εμείς δεν θέλουμε ένταση. Εμείς δηλώνουμε όλοι μαζί να επωφεληθούμε από τον πλούτο της θάλασσας να είστε και εσείς χαρούμενοι και εμείς. Αυτό είναι μία λογική προσέγγιση που πρέπει να γίνει. Η εγωιστική στάση δεν ωφελεί κανέναν. Αν νομίζουν ότι θα καταλήξουν κάπου αγνοώντας τα δικαιώματα και τα δίκαια των 84 εκατομμυρίων ανθρώπων της Τουρκίας τότε αυτό είναι ένα όνειρο. Ένα όνειρο που το τέλος του θα είναι εφιάλτης και απογοήτευση

Ποια απειλή προήλθε από την Τουρκία ; Προσπαθούν να προβάλουν ένα ανύπαρκτο πρόβλημα. Αυτό που κάνουμε είναι να προστατεύουμε τα δικαιώματά μας. Εμείς παρόλα αυτά λέμε να κάτσουμε και να μιλήσουμε. Επαναλαμβάνουμε την πρόσκληση μας για την τέταρτη συνάντηση μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης στην Άγκυρα.

Ιδιαίτερα δηλώσεις κάποιων πολιτικών που έχουν αιχμαλωτίσει την ελληνική πολιτική είναι μεγάλη ατυχία για την Ελλάδα. Υπάρχουν κάποιοι που καθημερινά εμφανίζονται και λένε από κάτι. Αυτά δεν εμπεριέχουν καμία αλήθεια. Δεν συνάδουν με τη λογική. Προβάλλουν αξιώσεις διαστρεβλώνοντας την αλήθεια με βάση τα συναισθήματα και τα πάθη τους . Περιμένουν από όλους να πιστέψουν ότι όλα όσα λένε είναι αλήθεια. Δεν σέβονται τα δικαιώματα και τα δίκαια κανενός. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αποποιηθούμε τα δίκαια και τα δικαιώματά μας, να παραβλέψουμε οποιοδήποτε τετελεσμένο ή να επιτρέψουμε κάτι τέτοιο. Δεν επιτρέπουμε την παραβίαση των δικαιωμάτων μας, σε αυτό είμαστε αποφασισμένοι και αφοσιωμένοι.

(Σχετικά με τις βάσεις των ΗΠΑ στην Ελλάδα)

Από το 2014 οι ΗΠΑ κάνουν διάφορες ασκήσεις για την άμυνα της Ευρώπης. Αυτά αναφέρεται πως είναι τμήμα των ασκήσεων. Οι Έλληνες όμως και ερμήνευσαν με τέτοιο τρόπο που υπάρχει αντίδραση Ακόμη και από το εσωτερικό της Ελλάδας αυτή τη στιγμή. Μάλιστα έκαψαν τη σημαία των ΗΠΑ. Υπάρχουν αυτοί που έρχονται για την άσκηση και αυτοί που φεύγουν. Ενώ υπάρχουν και τα παλιά μεταχειρισμένα υλικά που δίνονται δωρεάν. Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις αλλά δεν θα λέμε πως όλα είναι εναντίον μας.¨

tourkikanea.gr_Μήπως πριν να αγοράσουμε οποιοδήποτε όπλο να τον ρωτάμε πρώτα τον κ. Ακάρ ;

Οι δικοί σας εξοπλισμοί βρε Χουλουσί, είναι καλοί και οι δικοί μας είναι κακοί ;

Δείτε πάντως πως εκμεταλλεύεται το κάψιμο της αμερικανικής σημαίας από τους Έλληνες κομμουνιστές…

Όπως και την κατευναστική λογική που έχουν κάποιοι στην Ελλάδα (ακαδημαϊκοί, απόστρατοι κλπ….)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.