Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Να δούμε αυτούς της Ανατολικής τι θα τους κάνεις σε λίγο καιρό... Ακάρ: «Θα υπερασπιστούμε με ισχυρό τρόπο τα δικαιώματα των Τούρκων της Δυτικής Θράκης»

Χτες στις εγκαταστάσεις της Προεδρίας στην Άγκυρα, έγινε εκδήλω για τον άνθρωπο της Τουρκίας στην ελληνική Θράκη τον Αχμέτ Σαδίκ. Παραβρέθη...







Χτες στις εγκαταστάσεις της Προεδρίας στην Άγκυρα, έγινε εκδήλω για τον άνθρωπο της Τουρκίας στην ελληνική Θράκη τον Αχμέτ Σαδίκ. Παραβρέθηκε ο υπουργός Αμύνης Χουλουσί Ακάρ που κάθησε δίπλα στον Λεβέντ Αχμέτ-υιό του συγχωρεμένου και στην ομιλία του αναφερόμενος στον Σαδίκ , είπε τα εξής :

¨Αποτελεί χρέος όλων μας να στηρίξουμε και να μεταδώσουμε στις επόμενες γενεές την κληρονομιά του Δρ. Αχμέτ Σαδίκ του οποίου η ζωή το θάρρος, η αγωνιστικότητα και η θυσία, αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για την τουρκική νεολαία στη δυτική Θράκη και την Τουρκία.
Πιστεύω πως μετά από τον Αχμέτ Σαδίκ, με τον αγώνα των δικών σας των δικών μας και όλων των νέων Αχμέτ Σαδίκ, ο δίκαιος αγώνας των Τούρκων της δυτικής Θράκης, θα φτάσεις στο σημείο που του αξίζει.

Η Τουρκία στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου και των οικουμενικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων, θα συνεχίσει με ισχυρό τρόπο να υπερασπίζεται τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των Τούρκων της δυτικής Θράκης και να είναι ενάντια στις πολιτικές απόρριψης της ταυτότητάς τους. Κανείς να μην αμφιβάλλει για αυτό.¨

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.