Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τρικαλα: Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ σε διαθεσιμότητα για τα πλαστά διαβατήρια στην παρέα του Τσίπρα

Η εξόρμηση για τις ημέρες των γιορτών για τον Αλέξη Τσίπρα καθ την παρέα του, στα Τρίκαλα, είχε μεταξύ των συνδαιτημονων και Αξιωματικό της...







Η εξόρμηση για τις ημέρες των γιορτών για τον Αλέξη Τσίπρα καθ την παρέα του, στα Τρίκαλα, είχε μεταξύ των συνδαιτημονων και Αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ σε διαθεσιμότητα για εμπλοκή της στην υπόθεση με τα παρατυπως χορηγουμενα διαβατήρια και ΔΑΤ που έρευνα η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων

Συνεχίζει να είναι απρόσεκτος με τις παρέες του ο Αλέξης Τσίπρας , όπως αναφέρει το Parapolitika.gr, οποίος φαίνεται ότι δεν διδάχθηκε από το παρελθόν και τις συνέπειες που είχαν για τον ίδιο και το κόμμα του οι ατυχείς επιλογές πολιτικών φίλων και παντός είδους συνοδοιπόρων.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη φωτογραφία που δημοσιεύουν τα parapolitika.gr από την απόδρασή του στο Νεραϊδοχώρι Τρικάλων, διακρίνεται μεταξύ άλλων στην παρέα των πολιτικών του θαυμαστών, η Αστυνόμος Μ.Χ, η οποία φέρεται να εμπλέκεται ως διωκόμενη στη δικογραφία που σχηματίστηκε για την γνωστή υπόθεση των πλαστών διαβατηρίων και για τον λόγο αυτό έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα από την υπηρεσία της.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, αναφέρουν τα Parapolitika.gr, «τίθεται θέμα πολιτικής και ηθικής τάξεως, αφού ο πολιτικός αρχηγός που έχει ανεπτυγμένη την ευθιξία, ποζάρει περήφανος δίπλα στην συγκεκριμένη Αστυνόμο, η οποία φέρεται να βρίσκεται σε δικαστική διερεύνηση υπόθεσης με ποινικές διώξεις για κακούργημα.

Ένα επιπλέον ερώτημα που προκύπτει είναι αν και κατά πόσο η αστυνόμος, η οποία υπηρετούσε ως προϊσταμένη των διαβατηρίων στην Διεύθυνση Αστυνομίας Αθηνών, ενημέρωσε –όπως υποχρεούται βάσει του σχετικού κανονισμού της Αστυνομίας για την περίοδο κατά την οποία ένα στέλεχος βρίσκεται σε καθεστώς διαθεσιμότητας- για την παρουσία της στο όμορφο χωριό του Νομού Τρικάλων, απ’ όπου και κατάγεται ο σύζυγός της. Μάλιστα ο τελευταίος είναι σύμφωνα με πληροφορίες επίσης φανατικός του Αλέξη Τσίπρα, οπότε, όπως γίνεται αντιληπτό υπήρχαν κοινές αναφορές στο παρεάκι…»

_________________________

* Parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.