Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέες Φήμες για την υγεία του και συνομιλία Ερντογάν με κορυφαίο Ισραηλινό καρδιολόγο

   H ισραηλινή εφημερίδα Ynet δημοσίευσε μια είδηση στην οποία αναφέρεται πως ο ΠτΔ και Γενικός Προεδρος του ΑΚΡ Ταγίπ Ερντογάν έλαβε ιατ...

  







H ισραηλινή εφημερίδα Ynet δημοσίευσε μια είδηση στην οποία αναφέρεται πως ο ΠτΔ και Γενικός Προεδρος του ΑΚΡ Ταγίπ Ερντογάν έλαβε ιατρικές συμβουλές από τον Ισάκ Σαπίρα- καρδιολόγο και υποδιευθυντή του Ιατρικού Κέντρου Σουρασκι.

Η είδηση αναφέρει πως ο καρδιολόγος Σαπιρα-, στο παρελθόν έχει συμβουλεύσει διάφορους ηγέτες του κόσμου σχετικά με τα ιατρικά τους προβλήματα και την θεραπεία τους.

Πηγή της Ynet σχετική με το θέμα, ανέφερε πως “Δεν θα ήταν έκπληξη να συναντηθούν οι δύο τους στην Τουρκία” . Στην είδηση αναφέρεται πως η σχέση του διάσημου καρδιολόγου με τον Ερντογάν μπορεί να οδηγήσει σε εικασίες πως “Ο Τούρκος πρόεδρος έχει πρόβλημα καρδιάς” , ενώ δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση που να το στηρίζει αυτό.

Στο κείμενο υπενθυμίζονται τα πρόσφατα βίντεο στα οποία ο Ερντογάν δυσκολευόταν να περπατήσει, όπως και το βίντεο με τον Ερντογάν να παίζει μπάσκετ μετά από τις εικασίες που είχαν δημοσιευτεί.

Σύμφωνα με τη είδηση που μετέδωσε το Euronews, ο Ερντογάν που τον επόμενο μήνα θα κλείσει τα 68 του, το 2011 είχε εγχειρηστεί στο έντερο, ενώ δεν είναι γνωστά αλά ιατρικά προβλήματα.

Στην είδηση αναφέρεται πως το Σουράσκι είναι απόντα κορυφαία κέντρα υγείας του κόσμου και ότι το προτιμούν οι πλούσιοι από τις χώρες του Κόλπου

https://www.yenicaggazetesi.com.tr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.