Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έχασαν 6χρονο από νηπιαγωγείο στον Άγιο Δημήτριο και τον βρήκαν περαστικοί!

     Για το περιστατικό έγιναν δύο συλλήψεις, ωστόσο ο πατέρας του παιδιού δεν θέλησε να ασκηθεί δίωξη Ένα αγοράκι 6 ετών που, άγνωσ...






    

Για το περιστατικό έγιναν δύο συλλήψεις, ωστόσο ο πατέρας του παιδιού δεν θέλησε να ασκηθεί δίωξη

Ένα αγοράκι 6 ετών που, άγνωστο πώς, διέφυγε της προσοχή των εκπαιδευτικών και βγήκε από το νηπιαγωγείο όπου βρισκόταν, εντοπίστηκε μετά από λίγη ώρα από περαστικούς και μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα, χωρίς ευτυχώς η «περιπέτειά» του να πάρει άλλη, δυσμενή τροπή.

Το απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα την περασμένη Τρίτη, στον Άγιο Δημήτριο. Όταν ο πατέρας του εξάχρονου παιδιού έφτασε το μεσημέρι στο νηπιαγωγείο να παραλάβει το παιδί του, ενημερώθηκε πως ο γιος του δεν βρισκόταν εκεί. Ανήσυχος, ο πατέρας του παιδιού κάλεσε άμεσα την αστυνομία.

Ευτυχώς, περαστικοί που αντίκρισαν τον εξάχρονο να περιφέρεται μόνος και αβοήθητος δεν αδιαφόρησαν και μετέφεραν το παιδάκι στο αστυνομικό τμήμα. Ο πατέρας του παιδιού ενημερώθηκε σχετικά και πήγε στο Τμήμα να παραλάβει τον μικρούλη.

Για το περιστατικό άνοιξε δικογραφία και η διευθύντρια του νηπιαγωγείου και μια ακόμη νηπιαγωγός συνελήφθησαν για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Ωστόσο ο πατέρας δεν θέλησε την ποινική δίωξη των υπευθύνων.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.