Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Λιβαδειά: Άνδρας βρήκε 5.850 ευρώ στο δρόμο και τα παρέδωσε στην αστυνομία - Βρέθηκε ο ιδιοκτήτης

«Καλός Σαμαρείτης» αποδείχτηκε ένας 43χρονος στη Λιβαδειά που εντόπισε στο δρόμο το ποσό των 5.850 ευρώ και το παρέδωσε στην αστυνομία. ...







«Καλός Σαμαρείτης» αποδείχτηκε ένας 43χρονος στη Λιβαδειά που εντόπισε στο δρόμο το ποσό των 5.850 ευρώ και το παρέδωσε στην αστυνομία.

Ο τίμιος άνδρας το προηγούμενο Σάββατο το βράδυ καθώς περπατούσε σε έναν πεζόδρομο της πόλης παρατήρησε στην άκρη του, δύο παραγεμισμένους φακέλους.

Αποφάσισε να τους περιμαζέψει και διαπίστωσε την ύπαρξη του μεγάλου χρηματικού ποσού, χωρίς ωστόσο κάποιο στοιχείο της ταυτότητας του ιδιοκτήτη τους.

Την Κυριακή το πρωί μετέβη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και παρέδωσε τους φακέλους με το χρηματικό ποσό, ενώ άμεσα οι αστυνομικοί ξεκίνησαν τις έρευνες για τον εντοπισμό του κατόχου του.

Από παρακείμενες κάμερες της περιοχής πραγματοποιήθηκε η ταυτοποίηση του ιδιοκτήτη των φακέλων και η αστυνομία του παρέδωσε το ποσό.

Μάλιστα, ο επιχειρηματίας που είχε χάσει τους δύο φακέλους δήλωσε την απώλεια του χρηματικού ποσού δύο ημέρες αργότερα οπότε και άνοιξε ο δρόμος της διαλεύκανσης της υπόθεσης από τους αστυνομικούς της ασφάλειας Λιβαδειάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.