Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Άγιος Παντελεήμονας: Σοκάρει η 30χρονη Βουλγάρα που έπεσε θύμα ομηρίας από τον Αιγύπτιο: «Με χτυπούσε ασταμάτητα, έκανε live μετάδοση στο Facebook»

 Συγκλονιστική είναι η περιγραφή της 30χρονης που έπεσε θύμα ομηρίας από τον Αιγύπτιο σύντροφό της στον Άγιο Παντελεήμονα. «Ζω τρία χρόνια σ...





 Συγκλονιστική είναι η περιγραφή της 30χρονης που έπεσε θύμα ομηρίας από τον Αιγύπτιο σύντροφό της στον Άγιο Παντελεήμονα.

«Ζω τρία χρόνια στην Ελλάδα. Με τον Αχμέντ έχουμε σχέση τους τελευταίους 4 μήνες. Μου είχε πει ότι θέλει να πάω εγώ και η αδερφή μου στο σπίτι του να κάνουμε Πρωτοχρονιά. Δεν πήγαμε και εκνευρίστηκε. Ήταν ευέξαπτος και είχε επιθετική συμπεριφορά, και προκαλούσε τσακωμούς για ασήμαντες αιτίες», ανέφερε η 30χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες.

Και συνέχισε: «Εισέβαλε στο σπίτι στο Γαλάτσι, με χτυπούσε με κλωτσιές και μπουνιές, ενώ με έπιασε από τα μαλλιά και με έσερνε στο πάτωμα έως έξω. Προσπαθούσα να τον ηρεμήσω, αλλά δεν με άφηνε να μιλήσω. Μου πήρε το κινητό τηλέφωνο, με βιντεοσκοπούσε και έκανε ζωντανή μετάδοση στο Facebook σε φίλους του στην Αίγυπτο. Με πήγε στο σπίτι του και με χτυπούσε ασταμάτητα. Όταν ήρθαν οι αστυνομικοί, πήρε τη φιάλη υγραερίου, άνοιξε τη στρόφιγγα, έφυγε αέριο και κράταγε τον αναπτήρα στα χέρια. Φοβήθηκα πάρα πολύ. Έλεγε στους αστυνομικούς ότι τον είχα απατήσει, ότι είμαι δική του γυναίκα, θα με κάνει ό,τι θέλει και να μην τους νοιάζει. "Δεν βγαίνω με τίποτα έξω", έλεγε και ότι θα πεθάνουμε όλοι μαζί. Έλεγε ότι τον έχουν πιάσει 7 φορές χωρίς να έχει κάνει τίποτα και ότι δεν υπάρχουν νόμοι εδώ».  

Η υπόθεση ομηρίας εκτυλίχθηκε χθες, 1η Ιανουαρίου, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, ο Αιγύπτιος δεν δέχτηκε να δώσει ούτε αποτυπώματα, μια διαδικασία που ακολουθείται από τις Αρχές.

Μάλιστα, όπως προέκυψε, πρόκειται για έναν βίαιο άνθρωπο. Συγκεκριμένα, ο Αιγύπτιος δράστης έχει κατηγορηθεί για σωματικές βλάβες. Είχε ξυλοκοπήσει και άλλη πρώην σύντροφό του ενώ πριν από μερικούς μήνες είχε καταδικαστεί σε 6 μήνες φυλάκιση, είχε ασκήσει έφεση και είχε αφεθεί ελεύθερος.

Ο 34χρονος παραμένει κρατούμενος, καθώς ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί το πρωί της ερχόμενης Τετάρτης, 5 του μηνός. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αρπαγή, απείθεια, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, εκρηκτικές ύλες και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.