Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πειραιάς: 20χρονη κατήγγειλε για σεξουαλική επίθεση την 31χρονη αδερφή της...!!!

Μία περίεργη ιστορία που συνέβη στον Πειραιά έγινε σήμερα γνωστή. Λίγες ημέρες πριν την αλλαγή του έτους μια 20χρονη κοπέλα κατήγγειλε στην...







Μία περίεργη ιστορία που συνέβη στον Πειραιά έγινε σήμερα γνωστή. Λίγες ημέρες πριν την αλλαγή του έτους μια 20χρονη κοπέλα κατήγγειλε στην Αστυνομία την 31χρονη αδερφή της για σεξουαλική επίθεση.

Συγκεκριμένα η 20χρονη υποστηρίζει ότι η 31χρονη αδερφή της την θώπευσε ενώ η ίδια κοιμόταν. Μάλιστα, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά καθώς, σύμφωνα με την καταγγελία, η αδερφή της ξεκίνησε να της επιτίθεται σεξουαλικά από τον περασμένο Ιούνιο.

Σύμφωνα με το Star, η 20χρονη μετέβη στις 13:00 το μεσημέρι της 30ής Δεκεμβρίου σε τμήμα της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά και κατέθεσε ότι έπεσε θύμα των σεξουαλικών ορέξεων της ίδιας της αδερφής της.

To περιστατικό που ανάγκασε τη νεαρή κοπέλα να κάνει την καταγγελία συνέβη στις 19 Δεκεμβρίου, όταν η κατά 11 χρόνια μεγαλύτερη αδερφή της, της επιτέθηκε για μια ακόμα φορά στο δωμάτιό της, θωπεύοντας το στήθος και τα γεννητικά της όργανα.

Η κοπέλα δεν άντεξε και τελικά αποφάσισε στις 30 Δεκεμβρίου 2021 να περάσει το κατώφλι του τοπικού τμήματος περιοχής του Πειραιά και να καταγγείλει την αδερφή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.