Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θεοφάνεια στη Θεσσαλονίκη: Πολύς κόσμος στους εορτασμούς – Ένας 19χρονος έπιασε τον Σταυρό με την πρώτη

Με πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός των Θεοφανείων στη Θεσσαλονίκη σήμερα Πέμπτη (6.1.2022), με πολίτες αλλά και προσωπικότητες τ...





Με πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός των Θεοφανείων στη Θεσσαλονίκη σήμερα Πέμπτη (6.1.2022), με πολίτες αλλά και προσωπικότητες του πολιτικού κόσμου να παρευρίσκονται τόσο στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γρηγορίου Παλαμά όσο και στον αγιασμό των υδάτων στον Θερμαϊκό.

Για τον εορτασμό των Θεοφανείων στη Θεσσαλονίκη τελέστηκε πανηγυρική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Ανθίμου, σύμφωνα με το thes.gr, ενώ η πομπή κατευθύνθηκε στην παραλία της πόλης, στο ύψος της Αγίας Σοφίας, για τον αγιασμό των υδάτων.

Για να πιάσουν τον Σταυρό στον Θερμαϊκό βούτηξαν 21 άτομα. Στη λειτουργία παρευρέθηκαν οι Σταύρος Καλαφάτης, Απόστολος Τζιτζικώστας, Κωνσταντίνος Ζέρβας, Βούλα Πατουλίδου, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, Στράτος Σιμόπουλος, Δημήτρης Κούβελας, Γιάννης Αμανατίδης, Κυριάκος Βελόπουλος, Αγγελος Χαριστέας, Κώστας Χήτας και άλλοι.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.