Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αποπλάνηση 14χρονης: Ήταν και άλλοι δύο άνδρες στο ξενοδοχείο, πώς το κατάλαβαν οι γονείς της -Προφυλακιστέος ο 40χρονος

Σοκάρουν οι συνεχείς αποκαλύψεις αναφορικά με την αποπλάνηση ανήλικης από 40χρονο σε ξενοδοχείο της Αθήνας, με τον οποίο φέρεται να είχε ερ...










Σοκάρουν οι συνεχείς αποκαλύψεις αναφορικά με την αποπλάνηση ανήλικης από 40χρονο σε ξενοδοχείο της Αθήνας, με τον οποίο φέρεται να είχε ερωτική επαφή.

Ο εν λόγω άνδρας, πατέρας δύο παιδιών, που συνελήφθη για αρπαγή και ασέλγεια σε βάρος της έφηβης, κρίθηκε σήμερα προφυλακιστέος από τον ανακριτή. Όπως είχε αποκαλύψει το iefimerida.gr, οι αστυνομικοί τούς εντόπισαν σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας, μετά από καταγγελία της μητέρας της ανήλικης.

Οι Αρχές βρήκαν τον 40χρονο μαζί με το κορίτσι στο δωμάτιο 303 ξενοδοχείου ημιδιαμονής στην περιοχή της Ομόνοιας. Η 14χρονη είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της και η μητέρα της προχώρησε σε σχετική καταγγελία, καθώς νωρίτερα είχε δει στο Instagram μια ανάρτηση της κόρης της για το πού βρισκόταν.

Η γυναίκα κατέθεσε στους αστυνομικούς: «Κατάλαβα από story στο Instagram ότι η κόρη μου ήταν μαζί του σε αυτό το ξενοδοχείο και δεν μπορούσα να σκεφτώ τι της είχε κάνει. Αμέσως ξεκίνησα να πηγαίνω εκεί και κάλεσα και το 100. Οταν έφθασα στο ξενοδοχείο ήταν εκεί και οι αστυνομικοί. Όταν μας είδαν, ο 40χρονος προσπάθησε να φύγει».

Για την υπόθεση αυτή, μια συγγενής της οικογένειας ξέσπασε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. «Να τιμωρηθεί. Είναι σοκαριστικό, ιδίως για όσους το ζουν», είπε χαρακτηριστικά.

Αυτή ήταν η πρώτη αντίδραση συγγενούς της 14χρονης, μόλις έμαθε νωρίς το μεσημέρι ότι ο 40χρονος που συνελήφθη για αρπαγή και ασελγείς πράξεις προφυλακίστηκε.

«Η μητέρα της πέρασε έναν Γολγοθά. Έκανε ό,τι ήταν δυνατόν να κάνει, βγήκε μπροστά μόνη της, το πάλεψε. Πήγε παντού, σε εισαγγελείς σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες, ώσπου είχαμε ευτυχώς αυτή την κατάληξη. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς το κάνεις αυτό, να φανταστώ ότι κακοποιείς ένα ανήλικο», πρόσθεσε.

Αποπλάνηση 14χρονης: Οι Αρχές διερευνούν τον ρόλο δύο ακόμα ατόμων

Σημειώνεται ότι οι Αρχές διερευνούν τον ρόλο δύο ακόμη ατόμων, που φαίνονται από τις κάμερες του ξενοδοχείου ημιδιαμονής να μπαίνουν στο δωμάτιο με το κορίτσι.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να ασελγεί στο κορίτσι από το καλοκαίρι. Όταν παρακολούθησε η μητέρα τη μικρή και τους εντόπισε, εκείνος της είπε ότι τη βλέπει σαν παιδί του.

Ο 40χρονος γνώρισε -όπως όλα δείχνουν- τη 14χρονη μέσω social media. Ωστόσο, αρνείται τις κατηγορίες, ενώ το κορίτσι εξετάζεται από γιατρούς σε δημόσιο νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.