Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κρέμασαν σημαία του ψευδοκράτους σε Ύπατη Αρμοστεία Κ.Δ στο Λονδίνο (ΦΩΤΟ-VID)

  Ομάδα Τούρκων και Τουρκοκυπρίων που ζουν στο Ηνωμένο Βασίλειο μαζεύτηκε χθες βράδυ έξω από το κτήριο της Ύπατης Αρμοστείας ης Κυπριακής Δ...

 





Ομάδα Τούρκων και Τουρκοκυπρίων που ζουν στο Ηνωμένο Βασίλειο μαζεύτηκε χθες βράδυ έξω από το κτήριο της Ύπατης Αρμοστείας ης Κυπριακής Δημοκρατίας στο Λονδίνο όπου και κρέμασε σημαίες του ψευδοκράτους.

Οι «Νεότουρκοι Ηνωμένου Βασιλείου» ανήρτησαν μάλιστα και φωτογραφίες με το εξής μήνυμα «πριν από 1 μήνα: Η σημαία της ΤΔΒΚ (όπως αποκαλούν το ψευδοκράτος) κατέβηκε έξω από το συμβούλιο του Waltham Forest και 1 μήνα μετά σημαία κυματίζει περήφανα στη 'λεγόμενη πρεσβεία της ''Κυπριακής Δημοκρατίας''»





Η εκδήλωση διαμαρτυρίας έγινε με αφορμή την επέτειο της έναρξης της τουρκανταρσίας στις 21 Δεκεμβρίου 1963 την οποία οι Τούρκοι αποκαλούν «Ματωμένα Χριστούγεννα». Εκτός από σημαίες του ψευδοκράτους κρέμασαν και συνθήματα κατηγορώντας τους Ε/κ για σφαγές.

Τις εκδηλώσεις οργάνωσε η CTCA UK (Council of Turkish Cypriot Associations) η οποία κοινοποίησε βίντεο και φωτογραφίες από τις κινητοποιήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.