Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ε ΝΑΙ... Ντμίτρι Πεσκόφ: Η Ρωσία είναι έτοιμη να παραδώσει στην Τουρκία και δεύτερη παρτίδα S-400

Στην αποκάλυψη ότι η Ρωσία είναι έτοιμη να παραδώσει στην Τουρκία και δεύτερη παρτίδα S-400, προχώρησε ο εξ απορρήτων του Ρώσου Προέδρου, Β...







Στην αποκάλυψη ότι η Ρωσία είναι έτοιμη να παραδώσει στην Τουρκία και δεύτερη παρτίδα S-400, προχώρησε ο εξ απορρήτων του Ρώσου Προέδρου, Βλάντιμιρ Πούτιν, και εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο “Special Report”, απόσπασμα της οποίας μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Στην πρώτη του συνέντευξη σε ελληνικό μέσο, ο Ντμίτρι Πεσκόφ αναφέρθηκε στις σχέσεις Αθήνας-Μόσχας και την προνομιακή σχέση Πούτιν-Ερντογάν. «Ιστορικά έχουμε μία πολύ ιδιαίτερη σχέση με την Ελλάδα, μεταξύ των λαών μας, πνευματικά και σε σχέση με τη θρησκεία. Και κάθε φορά τρέφουμε μεγάλη ελπίδα για το μέλλον των διμερών μας σχέσεων και έχουμε ένα αρκετά καλό όγκο εμπορίου και οικονομικών σχέσεων, οι οποίες καλυτερεύουν», είπε αρχικά ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.

Ερωτηθείς για το πώς θα αξιολογούσε τις ελληνορωσικές σχέσεις, από το 1 έως το 10, ο εξ απορρήτων του Προέδρου Πούτιν δήλωσε «Ίσως να είναι κάπως προσωπικό, αλλά θα έλεγα ότι βρίσκεται κάπου στο 6. Είναι γύρω στο 6 επειδή έχουμε ακόμη πολλά να κάνουμε. Αλλά πρώτα πρέπει να σκεφτούμε το διμερές εμπόριο και την οικονομική συνεργασία, επειδή είναι η καλύτερη ασφάλεια. Θα μας εξασφαλίσει από την δίνη της πολιτικής σκηνής. Ορισμένες φορές αντιμετωπίζουμε (το γεγονός) ότι η Ελλάδα είναι μέλος του ΝΑΤΟ, ότι η Ελλάδα είναι μέλος της ΕΕ και έχουμε πολύ σοβαρά προβλήματα με αυτούς τους οργανισμούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.