Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΞΗ...!!! Η Ελλάδα αποκτά F-35 – Έρχονται οι Αμερικανοί να δούνε ποιες βάσεις μπορούν να τα φιλοξενήσουν

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να έρθουν στην Ελλάδα αξιωματούχοι του Πενταγώνου για να επιθεωρήσουν τις βάσεις που θα μπορούσαν να φιλοξε...







Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να έρθουν στην Ελλάδα αξιωματούχοι του Πενταγώνου για να επιθεωρήσουν τις βάσεις που θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν μαχητικά F-35.

Πρόθεση των ΗΠΑ είναι να προμηθεύσουν με F-35 την Ελλάδα όπως προτείνεται στο διακομματικό νομοσχέδιο των γερουσιαστών Μενέντεζ και Ρούμπιο, το οποίο εντάχθηκε στον αμυντικό προϋπολογισμό των ΗΠΑ.

Ανοίγει έτσι ο δρόμος για την πώληση των μαχητικών 5ης γενιάς στην ελληνική Πολεμική Αεροπορία.

Μάλιστα, την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να έρθουν στην Ελλάδα αξιωματούχοι του Πενταγώνου για να επιθεωρήσουν τις βάσεις που θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν το σύγχρονο μαχητικό, και βέβαια να βοηθήσουν την ελληνική πλευρά στη σύνταξη του επίσημου αιτήματος προς την Ουάσινγκτον για να ξεκινήσουν οι διαδικασίες.

Ακόμα, το αμερικανικό νομοσχέδιο προβλέπει την προμήθεια από το πλεονάζον αμυντικό υλικό στην Ελλάδα διαφόρων τύπων οχημάτων όπως προ ημερών που παραδόθηκαν τα πρώτα 44 Μ1 117 σε σύνολο 12.000 θωρακισμένων οχημάτων.

Στο προσεχές μέλλον πρόκειται να δούμε και άλλων τύπων αμερικανικά οχήματα, θωρακισμένα και μη να παρέχονται στην Ελλάδα ως πλεονάζον υλικό με συμβολικό τίμημα, μετέδωσε ο ΣΚΑΪ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.