Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ... Εγκρίθηκε από τον Αμερικανική Γερουσία η διάθεση των F-35 στην Ελλάδα και όχι μόνο...!!!

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η δημοσιογράφος και ανταποκρίτρια της ΕΡΤ Λένα Αργύρη, η αμυντική συμφωνία ΗΠΑ και Ελλάδας είναι «ένα βήμα» πριν γ...







Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η δημοσιογράφος και ανταποκρίτρια της ΕΡΤ Λένα Αργύρη, η αμυντική συμφωνία ΗΠΑ και Ελλάδας είναι «ένα βήμα» πριν γίνει νόμος του αμερικανικού κράτους, αφού ο Αμυντικός Προϋπολογισμός για το 2022, στον οποίο περιλαμβάνεται ως τροπολογία, πήρε το «πράσινο φως» και εγκρίθηκε από την ολομέλεια της Γερουσίας.

Η Αμυντική – διακοινοβουλευτική εταιρική σχέση ΗΠΑ και Ελλάδας προβλέπει μεταξύ άλλων την αμερικανική στήριξη για τον εκσυγχρονισμό των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και την επίσπευση πώλησης των μαχητικών F-35.

Η συμφωνία που φέρει τον τίτλο «Αμυντική και Διακοινοβουλευτική Εταιρική Σχέση ΗΠΑ Ελλάδος» είχε εισαχθεί το καλοκαίρι από τον Γερουσιαστή Ρόμπερτ Μενέντεζ.



Να σημειωθεί, ότι με την αμυντική συμφωνία οι ΗΠΑ αναγνωρίζουν την Ελλάδα ως πυλώνα σταθερότητας στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, εκφράζουν την υποστήριξή τους στον EastMed και υπογραμμίζουν ότι οι ΗΠΑ θα παραμείνουν προσηλωμένες στην υποστήριξη της ασφάλειας και της ευημερίας της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.