Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΜΑ.... Καταρρέει σαν σήμερα πριν ένα χρόνο ο ΔΗΘΕΝ ΘΑΝΑΤΟΣ της Νοσοκόμας από το Εμβόλιο...

ΜΕ ΤΙΤΛΟ:  «Η κοπέλα ΖΕΙ... Fake news ο «θάνατος νοσοκόμας από εμβόλιο» στις ΗΠΑ - Δείτε βίντεο μετά την λιποθυμία της» ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΥΣΙ...




ΜΕ ΤΙΤΛΟ:  «Η κοπέλα ΖΕΙ... Fake news ο «θάνατος νοσοκόμας από εμβόλιο» στις ΗΠΑ - Δείτε βίντεο μετά την λιποθυμία της» ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΛΕΓΕ: 

Το νοσοκομείο στο οποίο εργάζεται έβγαλε ανακοίνωση για να καταρρίψει τις ψευδείς πληροφορίες για την υγεία της

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε την προηγούμενη εβδομάδα ένα βίντεο που απεικόνιζε μία νοσοκόμα στις ΗΠΑ να λιποθυμά μπροστά στις κάμερες λίγη ώρα αφότου έλαβε το εμβόλιο για τον κορωνοϊό.

Το περιστατικό, παρά την αρχική ανησυχία των χρηστών του διαδικτύου, δεν προκάλεσε ανησυχία, αφού οι γιατροί που εξέτασαν την επικεφαλής νοσοκόμα του νοσοκομείου CHI Memorial της πόλης Chattanooga στο Τενεσί των ΗΠΑ, Τίφανι Ντόβερ, διαβεβαίωσαν πως όχι μόνο η ίδια ήταν καλά στην υγεία της αλλά και ότι το λιποθυμικό επεισόδιο δεν είχε καμία σχέση με τον εμβολιασμό.

Ωστόσο όσο περνούσαν τα 24ωρα μερίδα των χρηστών στα social media διακίνησαν την ψευδή πληροφορία πως η νεαρή είχε χάσει την ζωή της. Η εν λόγω «πληροφορία» μάλιστα έφτασε μέχρι και την Ελλάδα με ορισμένους να κοινοποιούν ένα... έγγραφο που υποτίθεται ήταν το πιστοποιητικό θανάτου της νοσοκόμας.

Οι συγκεκριμένες εξελίξεις ανάγκασαν το νοσοκομείο στο οποίο εργάζεται να δημοσιεύσει βίντεο με την νεαρή νοσοκόμα. Στο εν λόγω υλικό το οποίο δημοσιεύθηκε χθες, η Τίφανι Ντόβερ περιτριγυρίζεται από συναδέλφισσές της οι οποίες κρατούν και πινακίδες στήριξής της με αφορμή τα όσα γράφτηκαν γι' αυτήν.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.