Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βόλος: Παρέμβαση εισαγγελέα για τον αντιεμβολιαστή που κόλλησε κορωνοϊό τη μητέρα του και πέθανε...

Εισαγγελική έρευνα για τον αντιεμβολιαστή ο οποίος θέλησε να κολλήσει κορoνωϊό για να πάρει το πιστοποιητικό νόσησης όμως κόλλησε και τη με...







Εισαγγελική έρευνα για τον αντιεμβολιαστή ο οποίος θέλησε να κολλήσει κορoνωϊό για να πάρει το πιστοποιητικό νόσησης όμως κόλλησε και τη μερικώς εμβολιασμένη ηλικιωμένη μητέρα του με αποτέλεσμα τον θάνατό της.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης ζήτησε από την εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης να παραγγείλει τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

Η έρευνα έχει δύο σκέλη. Πρώτον ζητείται να διακριβωθεί αν στοιχειοθετείται διάδοση μολυσματικών ασθενειών που έχει ως αποτέλεσμα το θάνατο για τον άνδρα που κόλλησε με κορωνοϊό τη μητέρα του. Δεύτερον ζητείται να διακριβωθεί αν στοιχειοθετούνται τα αδικήματα της έκθεσης που είχε ως αποτέλεσμα θάνατο και της έκθεσης που είχε ως αποτέλεσμα βαριά σωματική βλάβη. Αυτό το σκέλος αφορά έναν γιατρό ο οποίος συνέστησε στο γιο και στη μητέρα να μην πάνε σε νοσοκομείο, να προμηθευτούν συσκευή οξυγόνου και παραμείνουν στο σπίτι έτσι ώστε να αντιμετωπίσουν μόνοι τους την ασθένεια covid- 19.

Τα αδικήματα που σχετίζονται με το θάνατο της ηλικιωμένης είναι σε βαθμό κακουργήματος. Το περιστατικό είδε το φως της δημοσιότητας μετά από καταγγελία συγγενικού μέλους των δύο ασθενών Σύμφωνα με την καταγγελία, ο δεδηλωμένος αντιεμβολιαστής μεσήλικας άνδρας στη Θεσσαλονίκη θέλησε να λάβει πιστοποιητικό νόσησης, ώστε να μη χρειαστεί να κάνει το εμβόλιο, και εσκεμμένα δεν τηρούσε πιστά τα μέτρα καταπολέμησης της εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού. Ως εκ τούτου, ο άνδρας κόλλησε κορωνοϊό πριν από περίπου έναν μήνα και εν αγνοία του μετέδωσε τον ιό στη μερικώς εμβολιασμένη ηλικιωμένη μητέρα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.