Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τη Δευτέρα θα απολογηθεί ο Ιρακινός που κατηγορείται για συμμετοχή στο Ισλαμικό Κράτος

  Την ερχόμενη Δευτέρα (27/12) θα βρεθεί ενώπιον της αρμόδιας ανακρίτριας για να απολογηθεί, ο 40χρονος Ιρακινός που συνελήφθη την Πέμπτη γ...

 





Την ερχόμενη Δευτέρα (27/12) θα βρεθεί ενώπιον της αρμόδιας ανακρίτριας για να απολογηθεί, ο 40χρονος Ιρακινός που συνελήφθη την Πέμπτη για συμμετοχή στο Ισλαμικό Κράτος.

Σε βάρος ασκήθηκε από την εισαγγελία ποινική δίωξη για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος και τρομοκρατικές πράξεις που αφορούν μεταξύ άλλων ανθρωποκτονίες στην αλλοδαπή.

Πάνοπλοι αστυνομικοί τον συνόδευαν στα δικαστήρια

Ο 40χρονος οδηγήθηκε σε εισαγγελέα και ανακρίτρια συνοδεία πάνοπλων αστυνομικών και μετά την άσκηση της δίωξης σε βάρος του οδηγήθηκε στην αρμόδια ανακρίτρια, από την οποία ζήτησε προθεσμία για τη Δευτέρα, ενώ του διορίστηκε και συνήγορος υπεράσπισης.

Υπενθυμίζεται ότι ο κατηγορούμενος συνελήφθη χθες στο κέντρο της Αθήνας από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία σε συνεργασία με την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών.

Είχε δε συλληφθεί ξανά και στις 7 Δεκεμβρίου από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής.

Τότε τα αδικήματα που αντιμετώπιζε ήταν αυτά της εγκληματικής οργάνωσης, διευκόλυνσης εισόδου-εξόδου από τη χώρα, κατοχής διαβατηρίων και ταξιδιωτικών εγγράφων τρίτων προσώπων, πλαστογραφίας, αποδοχής προϊόντων εγκλήματος, κατ’ εξακολούθηση και νομοθεσίας περί όπλων.

Ωστόσο, μετά την απολογία του είχε αφεθεί ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων και εγγυοδοσίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.