Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ακόμη τέσσερις νέες καταγγελίες τον «βαραίνουν» - Τη Δευτέρα στον ανακριτή

Υπενθυμίζεται πως σε βάρος του 58χρονου έχει ασκηθεί δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και βρίσκεται αντιμέτωπος με ποινή κάθειρξης έως και 10 ε...







Υπενθυμίζεται πως σε βάρος του 58χρονου έχει ασκηθεί δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και βρίσκεται αντιμέτωπος με ποινή κάθειρξης έως και 10 ετών

ΟΣτάθης Παναγιωτόπουλος είναι κρατούμενος και θα βρεθεί ενώπιον του ανακριτή, τη Δευτέρα ενώ νέα στοιχεία έρχονται για την υπόθεσή του.

Υπενθυμίζεται πως σε βάρος του 58χρονου έχει ασκηθεί δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και βρίσκεται αντιμέτωπος με ποινή κάθειρξης, έως και 10 ετών.

Η δικηγόρος της πρώτης κοπέλας, που έκανε μήνυση σε βάρος του επειδή ανέβασε βίντεο με προσωπικές της στιγμές στο διαδίκτυο εν αγνοία της, μιλώντας στο MEGA αποκάλυψε πως τέσσερις άλλες γυναίκες έχουν επικοινωνήσει μαζί της.

Η Σταυρούλα Πρίλη ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «βρίσκομαι σε επικοινωνία αυτή την στιγμή, αυτές τις μέρες, με άλλες τέσσερις κυρίες, οι οποίες είχαν σχέση με τον καταγγελλόμενο. Δεν γνωρίζουν αν έχουν καταγραφεί κάποιες εξ’ αυτών και κάποιες άλλες γνωρίζουν ότι έχουν καταγραφεί, αλλά δεν γνωρίζουν αν έχουν αναρτηθεί».

Μάλιστα, η μία από τις τέσσερις γυναίκες, πρώην συντρόφους του Στάθη Παναγιωτόπουλου, έχει χάσει τον ύπνο της γιατί, όπως λέει, φοβάται ότι μπορεί κι εκείνη να έχει πέσει θύμα του.

«Η μία εξ’ αυτών είχε καταγραφεί με τη συναίνεσή της, αλλά δεν γνωρίζει αν έχουν διαγραφεί τα αρχεία από τον καταγγελλόμενο, γιατί του το είχε ζητήσει και αυτό. Οπότε είμαστε στην αναμονή των εξελίξεων και σε συνεννόηση με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος» πρόσθεσε

Παράλληλα, στα χέρια του δικηγόρου της δεύτερης γυναίκας που έχει μηνύσει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, έφθασε ένα ανώνυμο email με δύο νέα «ροζ» βίντεο.

«Από κάποιο email ανώνυμο μου ήρθαν άλλα δύο βίντεο, εκτός από τα δυο που ήδη γνωρίζουμε από τις δύο κοπέλες, για άλλες δυο κοπέλες, που φαίνονται μάλιστα ξεκάθαρα τα πρόσωπα τους. Oι συγκεκριμένες αλλά και άλλες θα βγούνε να κάνουν καταγγελία. Περιμένουμε λοιπόν όλες τις εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση που νομίζω ότι τώρα ξεκινάει», είχε τονίσει ο Απόστολος Λύτρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.