Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σύλληψη Κελευστή του Πολεμικού Ναυτικού ως…αφεντικού Οίκου Ανοχής στην Αθήνα

Στη σύλληψη τριών ατόμων εκ των οποίων ο ένας είναι ένστολος του ΠΝ και συγκεκριμένα Κελευστής σε κανονιοφόρο, προχώρησαν οι αρχές. Την ...






Στη σύλληψη τριών ατόμων εκ των οποίων ο ένας είναι ένστολος του ΠΝ και συγκεκριμένα Κελευστής σε κανονιοφόρο, προχώρησαν οι αρχές.

Την είδηση έφερε στη δημοσιότητα η ηλεκτρονική έκδοση της ιστοσελίδας protothema (Διαβάστε αναλυτικά όλες τις πληροφορίες από τις καταθέσεις και τη δικογραφία στο ρεπορτάζ του Δημήτρη Πώποτα και της Άρια Καλύβα ΕΔΩ), όπου σύμφωνα με τις πληροφορίες της, ο Κελευστής του ΠΝ και δύο ακόμη άτομα από χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, «εκμεταλλεύονται από κοινού οίκους ανοχής που βρίσκονται στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας, επί των οδών Μαραθώνος (τέσσερις οίκοι ανοχής με τρεις εξωτερικές εισόδους), Βέργας και Φυλής, προάγοντας κατ’ επάγγελμα και από κερδοσκοπία πλήθος γυναικών στην πορνεία».

Οι τρεις συλληφθέντες αρνήθηκαν να πουν οτιδήποτε στους αστυνομικούς. Ο κελευστής του Πολεμικού Ναυτικού υποστήριξε πως είναι αθώος και ό,τι έχει να πει θα το πει στο δικαστήριο που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.