Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Δεν κάναμε τίποτα» λέει ένας εκ των συλληφθέντων «Θεματοφυλάκων» για την αρπαγή του Γυμνασιάρχη στην Πιερία - ΒΙΝΤΕΟ - Δηλώνει απόστρατος Αξιωματικός της Αστυνομίας!

Οι 11 συλληφθέντες μεταφέρθηκαν από τα δικαστήρια στην Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας όπου θα κρατηθούν μέχρι το πρωί του Σάββατου πριν οδηγη...







Οι 11 συλληφθέντες μεταφέρθηκαν από τα δικαστήρια στην Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας όπου θα κρατηθούν μέχρι το πρωί του Σάββατου πριν οδηγηθούν στον ανακριτή

Αύριο το πρωί θα βρεθούν ενώπιον του ανακριτή οι 11 συλληφθέντες που κατηγορούνται για την αρπαγή του διευθυντή του γυμνασίου Αιγινίου το πρωί της Παρασκευής .

Οι 11 που αυτοαποκαλούνται «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» αντιμετωπίζουν βαριές κατηγορίες για αρπαγή από κοινού και ουσιαστικά πρόκειται για ένα συνονθύλευμα ετερόκλητων ατόμων από όλη τη χώρα ηλικίας από 40-75 ετών που το μόνο κοινό στοιχείο που παρουσιάζουν είναι η εμμονή τους κατά της πανδημίας, του εμβολιασμού και των μέτρων προστασία.

Όπως αναφέρει το olympusmera.gr, λίγο μετά τις 9:30 το βράδυ μεταφέρθηκαν από τα δικαστήρια στην Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας όπου θα κρατηθούν μέχρι το πρωί του Σάββατου.

Ένας από τους συλληφθέντες ο οποίος δηλώνει απόστρατος αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας, μέσα από την αστυνομική κλούβα δηλώνει ότι δεν έκανε τίποτα.

Δείτε στο βίντεο του Olympusmera.gr όλα όσα είπε ένας εκ των συλληφθέντων:



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.