Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πάπας: Άνδρας στην Κύπρο προσπάθησε να τον προσεγγίσει με μαχαίρι

Τον συνέλαβε η Αστυνομία - Πολίτες ζητούσαν την απομάκρυνσή του από τη χώρα - Η Θεία Λειτουργία στο γήπεδο της Λευκωσίας και η συνάντηση με...







Τον συνέλαβε η Αστυνομία - Πολίτες ζητούσαν την απομάκρυνσή του από τη χώρα - Η Θεία Λειτουργία στο γήπεδο της Λευκωσίας και η συνάντηση με τον αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο

Συνάντηση με τον αρχιεπίσκοπο Κύπρου, Χρυσόστομο, καθώς και αντιπροσωπεία της Ιεράς Συνόδου είχε ο πάπας Φραγκίσκος, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο.

«Εδώ στην Κύπρο αναπνέω λίγο από τη χαρακτηριστική ατμόσφαιρα των Αγίων Τόπων όπου η αρχαιότητα και η ποικιλία των χριστιανικών παραδόσεων εμπλουτίζουν τον προσκυνητή», ανέφερε ο Πάπας Φραγκίσκος, κατά την ολοκλήρωση της Θείας Λειτουργίας στο ΓΣΠ.

«Αυτό είναι καλό για μένα και είναι ωραίο να συναντώ κοινότητες πιστών που ζουν το παρόν με ελπίδα, που είναι ανοιχτοί στο μέλλον και μοιράζονται αυτόν τον ορίζοντα με όσους έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Σκέφτομαι, με ιδιαίτερο τρόπο, τους μετανάστες που αναζητούν μια καλύτερη ζωή, με τους οποίους θα έχω την τελευταία μου συνάντηση σε αυτό το νησί μαζί με διάφορους αδελφούς άλλων χριστιανικών θρησκευμάτων», είπε ο Πάπας.

Ο προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας έφτασε στο ΓΣΠ εχθές στις 10 το πρωί και τον υποδέχθηκε ο Κύπριος πρόεδρος, Νίκος Αναστασιάδης.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.