Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Καμίνια: Επιτέθηκε με μαχαίρι στη σύζυγο του μπροστά στο παιδί τους

Η γυναίκα, κατάφερε να γλιτώσει την τελευταία στιγμή από τη μανία του συζύγου της - Ο 71χρονος δράστης μετά την επίθεση εξαφανίστηκε και α...







Η γυναίκα, κατάφερε να γλιτώσει την τελευταία στιγμή από τη μανία του συζύγου της - Ο 71χρονος δράστης μετά την επίθεση εξαφανίστηκε και αναζητείται - Η γυναίκα, ειχε προσφύγει στο παρελθόν και πάλι στις αρχές για ενδοοικογενειακή βία

Αιγύπτιος σε έξαλλη κατάσταση επιτέθηκε στη σύζυγο του με μαχαίρι μπροστά στα μάτια του παιδιού τους στα Καμίνια. Η γυναίκα, κατάφερε να γλιτώσει την τελευταία στιγμή απο τη μανία του συζύγου της και να ειδοποιήσει την Αστυνομία. Ο 71χρονος δράστης μετά την επίθεση εξαφανίστηκε και αναζητείται.

Το εφιαλτικό περιστατικό ακραίας ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στις 20:30 της Δευτέρας. Όπως κατήγγειλε η 61χρονη στο Τμήμα Καμινίων, ο σύζυγος της, της επιτέθηκε και αφού την εξύβρισε άρπαξε ενα μαχαίρι και την απειλούσε.

Μάλιστα απείλησε και τον γιο τους. Για το περιστατικό, ενημερώθηκε η Αστυνομία ενώ ο δράστης πρόλαβε και έφυγε από το σπίτι.

Αξίζει να σημειωθεί οτι προκειται για ιδιαιτερα επικύνδυνο άτομο καθώς στο παρελθόν η γυναίκα, ειχε προσφύγει και πάλι στις αρχές για ενδοοικογενειακή βία ενω συμφωνα με δικαστική αποφαση, ο συγκεκριμένος επρεπε να επισκέπτεται μια φορά τον μήνα τον ψυχίατρο. Κάτι που όμως δεν έκανε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.