Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Καταγγελία για τον αρνητή δικηγόρο: Έπεισε ασθενή να φύγει από το νοσοκομείο πριν θεραπευτεί και πέθανε!

Νέα καταγγελία... Ένα 24ωρο μετά τις εξηγήσεις του αρνητή δικηγόρου στον εισαγγελέα και την πρόταση του τελευταίου να δικαστεί σε έναν μήνα ...







Νέα καταγγελία... Ένα 24ωρο μετά τις εξηγήσεις του αρνητή δικηγόρου στον εισαγγελέα και την πρόταση του τελευταίου να δικαστεί σε έναν μήνα από σήμερα για διασπορά ψευδών ειδήσεων κατ’ εξακολούθηση,  

Συγγενής 68χρονης γυναίκας που πέθανε, τον κατηγορεί ότι έπεισε την ξαδέρφη της να υπογράψει και να φύγει από το νοσοκομείο “Σωτηρία” όπου νοσηλευόταν πριν ολοκληρωθεί η θεραπεία της για τον κορονοϊό.

Η 68χρονη ασθενής έμεινε στο νοσοκομείο για μία εβδομάδα και η κατάσταση της υγείας της βελτιώθηκε. Στη συνέχεια όμως υπέγραψε για να φύγει και τον περασμένο Οκτώβρη έχασε τη μάχη της ζωής της.

«Εμένα με ενδιαφέρει που έχασα την ξαδέρφη μου. Μας ενόχλησε πάρα πολύ η διαχείριση αυτή και δε θα σας κρύψω ότι μας φάνηκε κάπως εκ του πονηρού».

Όπως καταγγέλλει στο “Live News” η ξαδέρφη της άτυχης γυναίκας, που είναι γιατρός, τις διαδικασίες για το εξιτήριο κίνησε ο αρνητής δικηγόρος και ένα άτομο που συστήθηκε ως πνευμονολόγος.

«Κόντεψα να πέσω από την καρέκλα μου. Λέω ‘πώς υπέγραψε’ η κοπέλα αυτή δεν μπορούσε να ανασάνει. Κάποιος άλλος τα έκανε όλα αυτά, δεν μπορούσε η ίδια από το Σωτηρία να κινήσει τέτοιες διαδικασίες. Μου είπαν ότι έκανε ένας δικηγόρος μία ανάρτηση στο διαδίκτυο όπου κατηγορούσε γιατρούς του νοσοκομείου ότι κρατήσαν την ασθενή παρά τη θέλησή της».

Όπως λέει η ξαδέρφη της, μετά το εξιτήριο, τα δύο άτομα που την έπεισαν να κάνει το μεγάλο λάθος εξαφανίστηκαν. «Σχεδόν χάσαμε τα ίχνη της, δεν απαντούσε. Κινηθήκαμε να μάθουμε ποιος ήταν αυτός ο άνθρωπος και μάθαμε ότι ο συγκεκριμένος την είχε βοηθήσει».

Η 68χρονη μπήκε στο νοσοκομείο τον περασμένο Φλεβάρη και επί 7 ημέρες, με το οξυγόνο που της χορηγούσαν, άρχισε να παρουσιάζει βελτίωση. Τα πάντα όπως λέει η ξαδέρφη της, άλλαξαν, όταν στην υπόθεση αναμείχθηκε ο αρνητής δικηγόρος. «Δεν ολοκλήρωσε την αγωγή της. Αν την είχε ολοκληρώσει, δε θα πέθαινε τουλάχιστον».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.