Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Χαμός στο Παρτιζάν - Ανόρθωση...!!! Σέρβοι και Κύπριοι φίλαθλοι φώναζαν «Κύπρος-Ελληνική» ! ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονιστική στιγμή στο Παρτιζάν – Ανόρθωση στο στάδιο Παρτιζάν του Βελιγραδίου το βράδυ της Πέμπτης (9/12) στο πλαίσιο της 6ης και τελευ...







Συγκλονιστική στιγμή στο Παρτιζάν – Ανόρθωση στο στάδιο Παρτιζάν του Βελιγραδίου το βράδυ της Πέμπτης (9/12) στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Europa Conference League.

Με το σκορ στο 1-1 και το ρολόι της αναμέτρησης να δείχνει το 67ο λεπτό οι Σέρβοι φώναξαν «Κύπρος», με τους οπαδούς της Ανόρθωσης να συμπληρώνουν «Ελληνική»!

Το σύνθημα αυτό δόνησε για αρκετές φορές την ατμόσφαιρα και το σίγουρο είναι ότι αφενός επιβεβαίωσε τις καλές σχέσεις Σέρβων, Ελλήνων και Κυπρίων, αφενός έστειλε σαφές μήνυμα στην Τουρκία και τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντγάν.

Για την ιστορία η Κυπριακή ομάδα που είχε χάσει στο ματς του πρώτου γύρου με 2-0 στην Κύπρο, τερμάτισε στην 3η θέση του ομίλου με 6 βαθμούς και αποκλείστηκε.

Αντιθέτως η Παρτιζάν με το 1-1 έφτασε τους 8 βαθμούς, κατέλαβε την 2η θέση και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Europa Conference League. Πρώτη και με διαφορά τερμάτισε η Γάνδη με 13.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.