Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αλεξανδρούπολη: Εξοργίζει ο συζυγοκτόνος – «Τη χτυπούσα γιατί δεν είχα καθαρά ρούχα και έτοιμο φαγητό»

«Την είχα χτυπήσει στο παρελθόν για δεν είχα καθαρά ρούχα και δεν είχε έτοιμο το φαγητό», ανέφερε στην απολογία του ο 31χρονος συζυγοκτόνο...







«Την είχα χτυπήσει στο παρελθόν για δεν είχα καθαρά ρούχα και δεν είχε έτοιμο το φαγητό», ανέφερε στην απολογία του ο 31χρονος συζυγοκτόνος που στις 5 Δεκεμβρίου ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τη σύζυγο του στην Αλεξανδρούπολη.

Η 29χρονη μητέρα τριών παιδιών έχασε τη μάχη μετά από τέσσερις ημέρες νοσηλείας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης. Παρότι οι γιατροί την προσπάθησαν με τρεις χειρουργικές επεμβάσεις να την κρατήσουν στη ζωή δεν τα κατάφεραν. Τα μανιασμένα χτυπήματα του συζύγου της, της προκάλεσαν μεγάλα αιματώματα και έπληξαν σε μεγάλο βαθμό ζωτικά όργανα.

Η ιατροδικαστική εξέταση που περιλαμβάνεται στην δικογραφία σοκάρει ακόμα και τους πιο «δυνατούς».

«Την είχα χτυπήσει ξανά αλλά… όχι πολύ»


«Δεν ήθελα να σκοτώσω τη σύζυγο μου. Την είχα χτυπήσει δυο τρεις φορές στο παρελθόν αλλά όχι πολύ. Την είχα χτυπήσει γιατί δεν είχα καθαρά ρούχα και γιατί είχε αργήσει να ετοιμάσει το φαγητό» ανέφερε στην απολογία του ανακριτή ο 31χρονος, ενώ συμπλήρωσε ότι με την 29χρονη μάλωναν δύο φορές την εβδομάδα.

Δίνοντας τη δική εκδοχή για το τι συνέβη το μεσημέρι της 5ης Δεκεμβρίου στο σπίτι που έμενε με τη 29χρονη και τα τρία ανήλικα παιδιά του, ο συζυγοκτόνος ανέφερε ότι όλα συνέβησαν καθώς το πρωινό της ίδιας ημέρας γύρισε στο σπίτι του μεθυσμένος.

Όπως είπε στην απολογία του ο δράστης γύρω στη μια το μεσημέρι της 5ης Δεκεμβρίου κι ενώ κοιμόταν η σύζυγος του πήγε από πάνω του άρχισε να του φωνάζει, του τράβηξε την κουβέρτα και του πέταξε το παντελόνι στο πρόσωπο.

Τότε όπως περιγράφει και στην απολογία, ζαλισμένος από το ποτό άρχισε να τη χτυπάει και σταμάτησε όταν η 29χρονη ξέσπασε σε κλάματα. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του δεν πρόσεξε εκείνη την ώρα ότι η 29χρονη είχε υποστεί κάποιο τραυματισμό.

Στη συνέχεια όπως περιέγραψε στον ανακριτή ο 31χρονος η σύζυγος του βγήκε από το σπίτι και επέστρεψε μετά από μία ώρα. Τότε πρόσεξε ότι έτρεχε αίμα από το φρύδι της. Όταν τη ρώτησε από που το έπαθε αυτό, τότε όπως ισχυρίστηκε του είπε ότι έπεσε από τις σκάλες.

Τότε η γυναίκα όπως αναφέρεται και μέσα στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί κάθισε σε μια καρέκλα και αμέσως άρχισε να κάνει εμετό.

Μπήκε το κόκκαλο στο συκώτι

Ασθενοφόρο έσπευσε στο σπίτι της 29χρονης και τη μετέφερε στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Οι γιατροί που την εξέτασαν αποφάνθηκαν ότι τα χτυπήματα της 29χρονης, δεν ήταν από την υποτιθέμενη πτώση της από τις σκάλες αλλά από τα σφοδρά χτυπήματα που είχε δεχτεί από τον σύζυγο της.

Μπροστά βρίσκονταν και οι γονείς της γυναίκας, οι οποίοι ζήτησαν την εξέταση της κόρης από ιατροδικαστή.

«Ο γιατρός μου είπε ότι έσπασε το πλευρό της και ότι μπήκε το κόκκαλο στο συκώτι της. Αυτό δεν προκλήθηκε από τη πτώση στην σκάλα αλλά από τα χτυπήματα. Ήταν μπροστά κι οι γονείς της όταν μας τα είπε αυτά ο γιατρός», φέρεται να είπε στην απολογία του ο 31χρονος.

Σοκάρει η ιατροδικαστική εξέταση

Στις 8 Δεκεμβρίου, τρεις ημέρες μετά την εισαγωγή της στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, η 29χρονη κι ενώ είχε υποβληθεί σε τρεις χειρουργικές επεμβάσεις εξετάστηκε από ιατροδικαστή. Τα ευρήματα όσα έγραψε στο πόρισμα του αποκαλύπτουν τα βίαια χτυπήματα που είχε δεχτεί η μητέρα των τριών ανήλικων παιδιών από το σύζυγο της

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή διαπιστώθηκαν εκχυμώσεις στο δεξί της μάτι, στο πάνω μέρος της δεξιάς πλευράς της κοιλιάς, στο δεξί χέρι, στη αριστερή κοιλιακή χώρα και σε άλλα σημεία.

Από τις εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν αλλά και τις τρεις χειρουργικές επεμβάσεις διαπιστώθηκε ότι η 29χρονη έφερε μεγάλα αιματώματα σε όλη την κοιλιακή χώρα, πνευμονοθώρακα άμφω και εκτεταμένες ρήξεις ύπατος. Η άτυχη γυναίκα που νοσούσε και από κορονοϊό, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης μεγάλου τμήματος του ήπατος – ηπατεκτομή (περίπου ¾) και χοληκυστεκτομής.

«Ο ρόλος της πολιτικής αγωγής είναι να συνδράμει με κάθε μέσο, κάθε πληροφορία ώστε να συλλεχθεί όλο το αποδεικτικό υλικό για την υποστήριξη της κατηγορίας προς το δράστη. Όμως, ως ηθικό καθήκον, η πολιτική αγωγή μπορεί να συμβάλει και στην ανακάλυψη άλλον δραστών που εμπλέκονται έμμεσα με την παρούσα υπόθεση.

«Όλα τα αδικήματα τα οποία διαπράχθησαν κατά της γλυκιάς και ατυχής Τζεβριέ, πρέπει να ερευνηθούν και να συσχετιστούν» λέει στο newsit.gr, η δικηγόρος των γονιών της 29χρονης, Ανθούλα Ανάσογλου και συνεχίζοντας προσθέτει: «Γι’ αυτό η πολιτική αγωγή αρνήθηκε να υπογράψει το πέρας της ανάκρισης, την οποία θεώρησε ως μη περαιωμένη. Ο πατέρας της Τζεβριέ θα καταθέσει ενώπιον της εισαγγελίας Αλεξανδρούπολης μηνυτήρια αναφορά για το αδίκημα της έκθεσης αναφορικά με τον πατέρα του κατηγορουμένου. Αναμένουμε από την δικαιοσύνη να πράξει τα δέοντα».



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.