Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αλέξανδρος Τζόρβας: Ο τερματοφύλακας της Εθνικής που τα παράτησε όλα και έγινε αγρότης

Νέα σελίδα στη ζωή του αποφάσισε να γυρίσει ο Αλέξανδρος Τζόρβας ο οποίος σήμερα στα 39 του χρόνια έχει το δικό του κτήμα με ελιές στην Λακ...






Νέα σελίδα στη ζωή του αποφάσισε να γυρίσει ο Αλέξανδρος Τζόρβας ο οποίος σήμερα στα 39 του χρόνια έχει το δικό του κτήμα με ελιές στην Λακωνία.

Αλέξανδρος Τζόρβας – Από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού στην Εθνική Ομάδα

Ο Αλέξανδρος Τζόρβας ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού ενώ το 2001 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα.



Το καλοκαίρι του 2007 συνέχισε με τη μεταγραφή του στον ΟΦΗ ενώ στη συνέχεια πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, που είχαν ως αποτέλεσμα την κλήση του στην Εθνική Ελλάδας από τον ομοσπονδιακό προπονητή Ότο Ρεχάγκελ. Το επόμενο καλοκαίρι επέστρεψε στον Παναθηναϊκό και την επόμενη τριετία καθιερώθηκε ως βασικός.


Ο Αλέξανδρος Τζόρβας στην Εθνική Ομάδα

Συμμετείχε στην αποστολή της Ελλάδας στο Euro 2008, στο Μουντιάλ του 2010 στη Νότια Αφρική, όπου αγωνίστηκε βασικός και στους τρεις αγώνες, καθώς και στο Euro 2012.

Ο γάμος με την Χρυσαυγή Ατσιδάκου

Στις 17 Ιουλίου του 2011 ο Αλέξανδρος Τζόρβας παντρεύεται την εκλεκτή της καρδιάς του, Χρυσαυσή Ατσιδάκου στο στο εκκλησάκι του Αγίου Δημητρίου του Λαμπαδιάρη στο Θησείο.

Το ζευγάρι βιώνει μία από τις πιο ιδιαίτερες στιγμές της προσωπικής του ζωής με τον φωτογραφικό του TLIFE να βρίσκεται εκεί.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.