Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αδιανότητη Βαρβαρότητα στη Θεσσαλονίκη: Δολοφόνησαν σκύλο πολτοποιώντας το κεφάλι του

Μία αδιανόητη βαρβαρότητα έλαβε χώρα στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης. Άγνωστοι δράστες δολοφόνησαν ένα σκυλάκι, πολτοποιώντας το κεφάλι του με...







Μία αδιανόητη βαρβαρότητα έλαβε χώρα στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης. Άγνωστοι δράστες δολοφόνησαν ένα σκυλάκι, πολτοποιώντας το κεφάλι του με τσιμεντόλιθο.

Οι αποκαλύψεις για τη φρικτή δολοφονία του σκύλου, προκαλούν σοκ, οργή και αποτροπιασμό. Οι ασυνείδητοι δράστες βασάνισαν τη Λώρα, χτυπώντας την με ξύλο και στη συνέχεια, ενώ το σκυλάκι ήταν ακόμη ζαλισμένο, της έδωσαν τα χαριστικά χτυπήματα.

“Για εμάς αυτό είναι πόνος ψυχής. Συνέθλιψαν το κεφάλι της με τσιμεντόλιθο. Πλέον η κακοποίηση των ζώων είναι κακούργημα”, ανέφερε ο Κωνσταντίνος Μουτζίνος, πρόεδρος της φιλοζωικής οργάνωσης Κορδελιού – Ευόσμου «Νέα Ζωή», σε δηλώσεις του στο Mega.

Η αστυνομία έχει συλλέξει στοιχεία από τον τόπο της δολοφονίας, και αναζητεί τους δράστες. Οι έρευνες φαίνεται να στρέφονται σε κατοίκους της περιοχής, καθώς αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι υπεύθυνοι της φιλοζωικής έρχονται αντιμέτωποι με τέτοιες εικόνες.

Μαζί με τη Λώρα ζούσε και ο Βίκτωρας, που κατάφερε να γλιτώσει από θαύμα. Πλέον βρίσκεται στη φροντίδα της φιλοζωικής οργάνωσης «Νέα Ζωή», που ψάχνει να του βρει ένα φιλόξενο σπίτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.