Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κορονοϊός: Δυο ασθενείς με κορονοϊό αρνούνταν να δισωληνωθούν στο «Σωτηρία» - Παρέμβαση Εισαγγελέα

Όπως αναφέρουν οι θεράποντες γιατροί, η μια 56χρονη ασθενής που βρίσκεται στο νοσοκομείο «Σωτηρία», αρνείται επίμονα να διασωληνωθεί, καθώς...







Όπως αναφέρουν οι θεράποντες γιατροί, η μια 56χρονη ασθενής που βρίσκεται στο νοσοκομείο «Σωτηρία», αρνείται επίμονα να διασωληνωθεί, καθώς επικαλείται εκκλησιαστικούς λόγους

Συνεχίζονται τα περιστατικά με ασθενείς που δεν επιθυμούν να διασωληνωθούν στα νοσοκομεία. Αυτή τη φορά δυο γυναίκες 41 και 56 ετών αρνήθηκαν να εισαχθούν στις ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σωτηρία».

Όπως αναφέρουν οι θεράποντες γιατροί, σύμφωνα με το STAR, η μια 56χρονη ασθενής αρνείται επίμονα να διασωληνωθεί, καθώς επικαλείται εκκλησιαστικούς λόγους.

 Οι γιατροί απευθύνθηκαν στην Εισαγγελία να παρέμβει ώστε να διασωληνωθεί καθώς κινδυνεύει η ζωή της. Ωστόσο, ο Εισαγγελέας αποφάνθει ότι δεν μπορούν οι γιατροί να κάνουν κάτι.

Το πρόβλημα είναι το νομικό κενό που υπάρχει σχετικά με την διασωλήνωση. Δεν υπάρχει σαφής κατανόηση από τους γιατρούς για το τι πρέπει να κάνουν ώστε να μην βρεθούν κατηγορούμενοι στο τέλος, την ώρα που προσπαθούν να σώσουν μια ανθρώπινη ζωή.

Ακόμα και αν υπογράψει ο συνοδός που βρίσκεται με τον ασθενή, οι γιατροί δεν μπορούν να προχωρήσουν σε διασωλήνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.