Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΥΣΤ ΡΕ... Πάπας: «Να δώσουμε προτεραιότητα στην προστασία των ανθρώπων και όχι των συνόρων» !…. ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ

Μήνυμα στήριξης του Πάπα προς του μετανάστες : Η θάλασσα μας να μην επιτρέψουμε να γίνει θάλασσα θανάτου. Κατά την επίσκεψή του στην Ε...







Μήνυμα στήριξης του Πάπα προς του μετανάστες : Η θάλασσα μας να μην επιτρέψουμε να γίνει θάλασσα θανάτου.

Κατά την επίσκεψή του στην Ελλάδα ο Πάπας Φραγκίσκος ηγέτες της καθολικής εκκλησίας πήγε στο κέντρο μετανάστευσης στην Λέσβο και κάλεσε να δοθεί προτεραιότητα στην προστασία των ανθρώπων και όχι στην προστασία των συνόρων.
…..
Ο παπάς αναμένεται επίσης να πάρει έως και 50 μετανάστες στην Ιταλία. Ο παπάς συνάντησε περίπου 200 μετανάστες σε μία συνάντηση στην οποία μετείχε και η ΠτΔ της Ελλάδας Κατερίνα Σακελλαροπούλου ενώ απευθυνόμενος σε αυτούς είπε πως ήρθα εδώ για να σας πω ότι είμαι δίπλα σας”.

Ο Πάπας όταν επισκέφτηκε τη Μυτιλήνη το 2016 στην επιστροφή του στη Ρώμη πήρε μαζί του Και μία ομάδα Σύρων. Κατά τη σημερινή του επιστροφή στο νησί δήλωσε πως “Πέρασαν πέντε χρόνια από την επίσκεψη που έκανα εδώ. Μετά από το πέρασμα tus χρονών βλέπουμε πως πολύ λίγα πράγματα άλλαξαν.

Με λυπεί πρέπει να αποδεχτούμε ότι κάποιοι στην Ευρώπη προσεγγίζουν αυτό το θέμα σαν είναι μία δουλειά η οποία δεν τους αφορά.
…..
Όταν η ανθρώπινη ζωή βρίσκεται σε κίνδυνο όταν η ανθρώπινη αξιοπρέπεια βρίσκεται σε κίνδυνο τα εθνικά σύνορα χάνουν τη σημασία τους. Όπως έχει διδάξει η ιστορία η εσωστρέφεια και ο εθνικισμός έχουν καταστροφικά αποτελέσματα.
….

https://www.haberler.com/papa-dan-midilli-de-gocmenlere-destek-mesaji-mare-14577638-haberi/

5/12/2021

Σχ. https://tourkikanea.gr: Προφανώς Ο Άγιος παπάς δεν έχει ακούσει για τις εκκλησίες που κάθε τόσο σε διάφορα μέρη της Ευρώπης που πυρπολούνται…

Με την λογική του ¨άγιου¨ Ποντίφηκα θα έπρεπε πέρσι στον Έβρο να αφήσουμε τους πάντες να περάσουν ελεύθερα….

Κλιματική αλλαγή, φιλολάθρο, όλο το πακέτο της ΝΤΠ το έχει ο ¨άγιος¨… Τι μας τον κουβάλησαν αυτόν τον…..


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.